Moje iskustvo sa Wovebet-om je bilo loše. Video sam ljude koji kažu da je isplata stigla nakon depozita. Drugi su rekli da uopšte nije bilo isplate. Moje lično iskustvo se približava drugoj grupi.
Agent mi je rekao da će depozit od dvesta dolara očistiti moj račun za isplatu. Pratio sam ta uputstva. Dva agenta su čak potvrdila zeleno svetlo za moju isplatu. Nakon toga, priča se promenila. Tražili su još novca. Uzvratio sam. Rekao sam im da njihove stranice o pravilima, bezbednosti i licenciranju nikada ne pominju dodatne naknade za isplatu. Takođe sam pomenuo snimke ekrana iz ćaskanja. Nakon toga, agent je zatražio oslobađanje od naknade i rekao da će isplata funkcionisati.
Ništa se nije promenilo. Ćaskanje se stalno ponavlja u vezi sa višim rukovodstvom. Svaki kontakt se završava porukom da je rešenje uspešno sprovedeno, a zatim drugom porukom da je zadržavanje blokiralo isplatu. Ova petlja traje već danima.
Poslao sam imejl korisničkoj podršci. Još uvek nema odgovora. Ako se pojavi isplata, ažuriraću ovu temu.