NaslovnaForumKazinaNisam u mogućnosti da podignem 2000 sa safir opklade

Nisam u mogućnosti da podignem 2000 sa safir opklade (strana 2)

11.867 pregleda 39 odgovora |
pre 3 godina
|
1 2
Dodajte post
pre 3 godina
gbrs

U redu. Maksimalno koliko će dana biti potrebno. Obavio sam transakcije 2. decembra, sada je 9. danas

Automatski prevedeno:
pre 3 godina
gbrs

Da li je u redu što sam stavio žalbu na vašu veb stranicu ako je rano rešena znači dobro što predlažete da prođem kroz nju

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 3 godina
gbrs

Postavio sam žalbu na vašu veb stranicu umoran od 2. decembra kada sam doneo ovu odluku

Automatski prevedeno:
James1234
pre 3 godina
gbrs

Sada, samo budite strpljivi, molim vas.

Više o procesu žalbe možete saznati ovde .

Automatski prevedeno:
pre 3 godina
gbrs

U redu

Automatski prevedeno:
pre 3 godina
gbrs

Poslednji put kada sam podigao 80000 inr sa safira, kladio sam se na maksimalno koliko mogu da podignem jer je prihod mali pa tražim da je ograničenje povlačenja neograničeno, maksimalno koliko prema tome da li mogu da znam za ovo plz

Automatski prevedeno:
James1234
pre 3 godina
gbrs

Izvinite, nisam razumeo pitanje da li je bilo.

U svakom slučaju, da li ste Petroneli poslali snimak ekrana koji potvrđuje bankarsku transakciju koju ste pomenuli u žalbi ? Ako ne, najbolje bi bilo da to uradite sada. Hvala vam.

Automatski prevedeno:
pre 3 godina
gbrs

Da, poslao sam snimak ekrana

Koliko možemo da podignemo maksimum iz kazina sa malim prihodima sa safira koji ste pitali?

Automatski prevedeno:
James1234
pre 3 godina
gbrs

Prema našim nalazima, ne postoji ograničenje za valutu EUR.

Pretpostavljam da bi trebalo da pitaš kazino. 🤔

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 4 nedelja
gbrs

Još jedna stvar, da li imate ideju o domenu koji Sapphire Bet koristi?????

Vidim drugi domen, kao i da ovaj kazino koristi uređaj koji se zove internet ometač da bi nam ometao internet tačno u trenutku kada bi trebalo da dobijemo veliku dobit...

Zašto dobavljači ne pogledaju ove stvari ......

Automatski prevedeno:
Mdshohelll
pre 4 nedelja
gbrs

Imamo samo ovaj - https://sapphirebet.com/

Na kom domenu igraš u ovom kazinu?

Kako znaš da kazino to koristi? 🙂

Možete li to nekako dokazati?

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 3 nedelja
gbrs

Bukvalno ne znam, ali sam siguran da su manipulisali domenom na kojem igram...

Pri ulasku u igru prikazuje wbgamejackpot888

Proverio sam wbgame domen, to je prevara, žalio sam se korisničkoj službi, oni nemaju odgovor na to...

Safir bet je licencirana platforma, zar ne????

Pa zašto me igraju na drugom domenu od onog originalno licenciranog???

Daću vam snimak ekrana...

Automatski prevedeno:
Mdshohelll
pre 3 nedelja
gbrs

file Novi izveštaj o prevari za deljenje....

Kada se prijavimo na platformu sve radi dobro, originalni domen itd...

Kada uplatimo iznos na tu platformu, stranica prikazuje problem sa internetom i izbacuje nas da se ponovo prijavimo...

Kada se ponovo prijavimo u tom trenutku ulazimo na prevarantski domen wbgame....

Koliko god se trudio da pobediš, neće ti dozvoliti...

Ako napravite snimak ekrana igre, evo šta vidite, potpuno crni ekran...

Automatski prevedeno:
Mdshohelll
pre 3 nedelja
gbrs

Zdravo, sećaš li se našeg prethodnog razgovora na istu temu 👈👈

Moje mišljenje je da se jedino menja tema pretrage i kazino. Takođe, način na koji razgovarate sa podrškom nije najbolji, pa ako smem da budem iskren sa vama, trebalo bi da sarađujete sa njima. Tehnički problemi, poput onih najčešćih, koje lako mogu izazvati podešavanja pregledača ili dodaci, mogu biti teški za reprodukciju podršci. Znam da ovo nije sjajna situacija, pa zašto ne podnesete zahtev za žalbu i vidite da li postoji nešto što možemo da uradimo da vam pomognemo?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Radka
pre 3 nedelja
gbrs

Rekao sam im nekoliko puta, draga moja...

Svaki put kada ne reše problem, napuste razgovor...

Nadam se da provajderi dobijaju ono što gubimo u njihovoj igri, tako da bismo možda imali šansu s vremena na vreme, a ako ne, sigurno smo osuđeni na propast...

Automatski prevedeno:
Mdshohelll
pre 2 nedelja
gbrs

Vidim,...

Pa, jeste li primetili i savet za žalbu? Pretpostavljam da duboko razmišljate o svim stvarima u vezi sa tim, ali žalba zapravo predstavlja jedinu direktnu podršku koju možemo da ponudimo kada dođe do kašnjenja ili odbijanja plaćanja.

Toplo bih savetovao da se fokusirate na činjenice i rešenja.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 2 nedelja
gbrs

Vidim,...

Pa, jeste li primetili i savet za žalbu? Pretpostavljam da duboko razmišljate o svim stvarima u vezi sa tim, ali žalba zapravo predstavlja jedinu direktnu podršku koju možemo da ponudimo kada dođe do kašnjenja ili odbijanja plaćanja.

Toplo bih savetovao da se fokusirate na činjenice i rešenja.

Automatski prevedeno:
pre 1 nedelje
gbrs

Mogu li da znam zašto ne mogu da odgovorim ni na jedan od forumskih poruka...

Da li sam počinio/la neko neprimereno ponašanje???

Ako je tako, molim vas da me obavestite...

Ja bih to popravio...

Ne mogu se žaliti, neka bude tako...

Ne mogu da odgovorim????

Automatski prevedeno:
Mdshohelll
pre 1 nedelje
gbrs

Već si napravio ovu objavu, tako da koliko ja vidim, nemaš nikakva ograničenja za objavljivanje. Nisam baš siguran šta onda misliš.

Takođe sam video da si kreirao i druge teme, a ja sam ti zapravo samo odgovarao u kontekstu drugog kazina.

Automatski prevedeno:
pre 2 dana
gbrs

Betjili je prevara u Bangladešu...

Imam legitiman dokaz da upozorim druge na tu stvar...

file

Gde mogu da pristupim svom nalogu i iznenada sam naišao na problem prilikom provere file

Odakle je došao BATJILI kada sam ušao na Instagram preko linka koji su dali? file

Pogledajte ako imate vremena da upozorite druge...

Automatski prevedeno:
Mdshohelll
pre 2 dana
gbrs

Zdravo, poslednji put te molim da prestaneš da spamuješ forum tim objavama. Objavljuješ manje-više iste objave po forumu više od mesec dana. Razgovarao sam sa tobom o žalbi, a ti si obećao da nećeš nastaviti sa ovim.

Molim vas da imate poštovanja da takve objave raštrkane po forumu nisu nimalo korisne. Molimo vas da ih zadržite u jednoj od vaših tema, ili će sadržaj biti obrisan. U svakom slučaju, duplirane objave će ionako biti obrisane.

Nadam se da smo sada na istoj strani.

Automatski prevedeno:
1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.