Dobro jutro svima,
Želim javno da prijavim ponašanje kazina Slots Dynamite. Pokušao sam da podnesem formalnu žalbu, ali kazino se ne pojavljuje na mojoj listi za izbor u Italiji, pa objavljujem ovde na forumu, nadajući se da će njihov predstavnik odgovoriti.
Moja situacija je apsurdna: uplatio sam samo 50 evra, završio početnu KYC verifikaciju i osvojio oko 250 evra. Kada sam zatražio isplatu, dobio sam imejl sa ludim i nesrazmernim zahtevom za 11 odvojenih dokumenata kako bih otključao svoj novac. Između ostalog, zahtevaju:
Platne liste ili pisma od poslodavca (izvor bogatstva)
Poreska prijava / Poreske potvrde
Kompletna istorija bankarskih transakcija
3 različita dokaza o prebivalištu istovremeno (račun za komunalne usluge, izvod iz banke i ugovor o zakupu)
Sve ovo za samo 250 evra! Kategorički odbijam da šaljem tako osetljive i privatne finansijske informacije neregulisanoj platformi za tako malu sumu. Ovo je očigledno opstrukcionistička taktika kako bi se izbeglo plaćanje igračima i primorali ih da se odreknu svojih dobitaka.
Molim moderatore foruma da pregledaju ovaj slučaj i preduzmu mere protiv ovog neprikladnog ponašanja. Imam kompletne snimke ekrana svih 11 zahteva spremne za deljenje.