NaslovnaForumOdgovorno klađenjeGate777 / White Hat Gaming - žalosna praksa

Gate777 / White Hat Gaming - žalosna praksa

od erikolsen
|
8.526 pregleda 6 odgovora |
|
Dodajte post

Prije desetak dana imao sam sreće i osvojio 3000 eura na Gate777. Nemam problema s kockanjem, ali sam jedan do mnogo puta prokockao dobitke u gostima nakon velike pobjede.

Dakle, nakon zahtjeva za povlačenje, samoisključujem se za period do završetka povlačenja. Imao sam nekih problema sa ovim na Gate777, ali nakon što sam dobio pomoć od njihovog ćaskanja, dobio sam sedam dana cool-of-a. Zatražio sam ažuriranje zašto povlačenje traje toliko dugo, ali nema odgovora.

Danas sam dobio mail od njih da mi je čestitao da je završen moj sedmodnevni cool-of period i dao mi je 30 FS u vrijednosti od 0,5 eura za igru. Mislim da je ova praksa sama po sebi pomalo nespretna, ali ubrzo otkrivam zašto su to uradili - naravno da moje povlačenje nije završeno i bilo je dostupno za otkazivanje. Shvaćam da je kockanje posao, ali smatram da je ovaj konkretni pokušaj očuvanja svog profita žalosni.

file

Automatski prevedeno:
erikolsen

Vau! Ovo je sve pogrešno. Želio bih znati - da li već imate verificiran račun u kazinu ili je to vaše prvo povlačenje tamo?

Što se tiče besplatnih okretaja koje ste dobili. Veoma je opasno. Ne samo zato što možete otkazati svoje povlačenje, već u nekim kockarnicama prihvatanje bonusa može potencijalno poništiti vaš dobitak i povlačenje na čekanju. Nisam siguran da li je to slučaj sa Gate777, ali generalno gledano, budite veoma oprezni kada prihvatate bilo kakve bonuse dok imate povlačenje na čekanju.

Vidio sam čak i slučajeve u kojima su kazina dodali bonus, a da nisu ni obavijestili igrača o tome, a zatim su poništili prethodni dobitak, jer je igrač uradio nešto protiv uslova bonusa koji se odnose na dodatni bonus.

Automatski prevedeno:

Da li ste uspeli da rešite problem?

Automatski prevedeno:

Ovaj kazino je kažnjen zbog loše prakse, 1,3 miliona od strane regulatora u UK, zatvorio sam svoj račun kod njih pre nekoliko godina, najbolja opcija sa njihovim praksama, bolja mesta za igru... trenutno optužuju svakoga za nešto, bez stvarnog sveta činjenice povezane sa tim.. to je bilo moje iskustvo, klonite se toga...bilo koji od kazina u brendu takođe.

Automatski prevedeno:
SusieQ

Zdravo hvala na informacijama. Kada je ovaj kazino kažnjen? Šta je bio problem kada ste zatvorili nalog? Pretpostavljam da je verovatno bilo na licu mesta, ali pitam iz radoznalosti.

Automatski prevedeno:

UKGC takođe navodi da propusti koje su identifikovali kao deo svoje procene uključuju propust da se identifikuje izvor sredstava za klijenta koji je izgubio 70.000 funti u periodu od tri meseca. Štaviše, UKGC takođe navodi drugog i trećeg kupca koji su izgubili 50.000 i 85.000 funti u kratkom vremenskom periodu.

Komentarišući ove vesti, izvršni direktor Komisije za kockanje Ričard Votson je rekao: „Kroz našu strogu usaglašenost i aktivnosti sprovođenja nastavićemo naš rad na podizanju standarda u industriji i nastaviti da pozivamo operatere koji ne uspeju na odgovornost.

Regulatorno poravnanje od 1,3 miliona funti koje će Vhite Hat Gaming morati da plati će ići na finansiranje Nacionalne strategije UKGC-a za smanjenje štete od kockanja.

Kao odgovor, Vhite Hat Gaming je objavio izjavu kao odgovor, čiji deo glasi: „28. januara 2021. Komisija za kockanje („Komisija") je javno objavila izjavu koja se odnosi na Vhite Hat Gaming („VHG"). Ovo je bilo regulatorno rešenje koje je ponudio VHG umesto novčane kazne i daljih regulatornih mera u vezi sa sedam kupaca kao rezultat rutinske revizije Komisije koja je počela u januaru 2019.

„Regulatorno poravnanje je uključivalo uplatu Nacionalnoj strategiji za smanjenje štete od kockanja i plaćanje za pokrivanje troškova Komisije. Nijedan od uključenih kupaca nije bio podvrgnut bilo kakvoj policijskoj istrazi ili krivičnom djelu i, stoga, nije bilo potrebe za otuđenjem jer nije bilo žrtava zločina."

Automatski prevedeno:
SusieQ

Hvala za deljenje. 🤔

Automatski prevedeno:

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti