15. avgusta 2026. godine, moj prijatelj i ja smo se kladili sa naših odvojenih Rainbet naloga na utakmicu Genčlerbirligija protiv Fenerbahčea. Oboje smo se kladili na pobedu Fenerbahčea. Ja sam se kladio na 1.300 dolara, a i moj prijatelj se kladio na 1.300 dolara. Oboje navijamo za isti tim i verujemo našem timu, pa smo odlučili da se kladimo na istu opkladu.
Nakon što je opklada bila isplaćena, naš saldo se povećao na oko 3.100 dolara po osobi. Nakon toga smo igrali nekoliko slotova, a zatim podneli zahteve za isplatu. Moj prijatelj je primio svoj novac, ali moj još uvek nije stigao posle nekoliko sati.
Zbog toga sam kontaktirao podršku uživo. Zamolili su me da završim sve procedure verifikacije. Poslao sam sve što su tražili, uključujući moje lične podatke, lične dokumente, selfi, izvode iz banke/evidenciju o plaćanju itd. Svi moji nivoi verifikacije su uspešno završeni i odobreni.
Oko pet minuta kasnije, iznenada sam bio odjavljen sa svog naloga. Podrška uživo mi je rekla: „Otkriveno je korišćenje više naloga i vaš nalog je trajno zatvoren." Zatim su prekinuli razgovor sa podrškom, a da mi nisu ni dali odgovarajuću priliku da objasnim situaciju.
Poslao sam imejl kompaniji Rainbet u vezi sa preostalih približno 3.100 dolara na mom računu i rečeno mi je da mi novac neće biti vraćen.
Dakle, sada imam nekoliko pitanja za sve:
Da li sam kriv samo zato što sam se moj prijatelj i ja kladili zajedno?
Da li smo krivi zato što smo se oboje kladili na pobedu potpuno istog tima? Nismo se čak ni kladili na suprotstavljene strane u meču.
Nismo koristili nikakve bonuse, iskorišćavali rupe u zakonu, niti zloupotrebljavali bilo koji sistem. Jednostavno smo rizikovali sa sopstvenim novcem i kladili se. Kako to opravdava konfiskaciju celog mog stanja?
A da su naše opklade izgubile, da li bi nam Rejnbet vratio novac jer smo navodno prekršili pravila? Naravno da ne. Ako izgubimo, novac ide u kazino i navodno nema problema — ali kada pobedimo, odjednom se javlja problem?
Poslao sam imejl Rainbet-u tražeći da mi barem vrate originalni uplaćeni iznos/iznos opklade, ali nisam dobio odgovor.
Molim Rainbet da mi vrati preostala sredstva na računu. Barem da mi vrati novac koji sam prvobitno rizikovao. Zaključavanje celog mog stanja i jednostavna izjava da ništa od toga neće biti vraćeno je potpuno nerazumno.
Ime RainBet naloga: Sergenbey