Kaže čovek koji je 24/7 na ovom forumu. Razumemo da ste uzbuđeni zbog otkrivanja frirolovanja, ali morate biti mirniji i imati više strpljenja. Ovo je forum, a ne soba za ćaskanje. Molimo vas da se ne ponašate ovako u budućnosti.
Automatski prevedeno:
Danixxx
orangeworld
Dijamantski
orangeworld
pre 10 meseci
Moraš da si primetio da sam i ja, niko nije bio uzbuđen, svi smo bili u istom čamcu pokušavajući da vratimo svoj novac koji nije trebalo da napusti našu obalu, opet mi ne govoriš šta da radim, a sada uradi jedan kurac.
Automatski prevedeno:
orangeworld
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 10 meseci
Ne spamujem forum svaki dan, zar ne? Nema potrebe da vređaš sve ovde kao što ti radiš. Samo se smiri i udahni jer ne možemo ni polovinu stvari koje pišeš.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
kristaasle038
Dijamantski
kristaasle038
pre 10 meseci
Ok, zvuči zanimljivo, kako si stupio u kontakt sa njim?
Automatski prevedeno:
Danixxx
orangeworld
Dijamantski
orangeworld
pre 10 meseci
Ti si jedina osoba koju sam uvredio, mnogi drugi će ti reći da sam im pomogao, pa uradi jedan.
Automatski prevedeno:
orangeworld
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 10 meseci
Ti si*
Trebalo bi ozbiljno da se odmoriš i nađeš nešto drugo da radiš. Ti si odrastao čovek koji se ljuti na forumu na internetu. I opet zato što vidim da se mučiš sa razumevanjem stvari iz prvog pokušaja. Nikome ne pomažeš stalnim spamovanjem o svojim lošim životnim izborima.
Automatski prevedeno:
TheGambler
Srebro
pre 10 meseci
Sačekajte sat vremena ljudi, samo treba da kupim kokice..
Automatski prevedeno:
Gigig
Srebro
Aellis
pre 10 meseci
Vrlo dobro, a poslali ste imejl Dsolu/Svajpezu?
Koje informacije ste im dali da bi mogli da pronađu transakcije? Platio sam Apple Pay-om, tako da nisam siguran koji poslednje 4 cifre broja kartice treba da navedem, jer se kod Apple Pay-a podaci o kartici razlikuju.
Very good and you emailed Dsol/ Swipez?
what information did you provide so they could find the transactions? I paid Apple Pay so not sure what card number last 4 digits to provide as with Apple Pay the card details are different
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Koristeći Revolut, ali pretpostavljam i druge, imate svaki izvod o plaćanju. Morate to da priložite. Da, za Swipez.
Automatski prevedeno:
Danixxx
orangeworld
Dijamantski
orangeworld
pre 10 meseci
Kao što je već rečeno, NISAM MUŠKARAC
Automatski prevedeno:
emdadul89
Srebro
pre 10 meseci
Zaista zanimljiva tema. Nisam shvatao koliko su česte ove prikrivene transakcije dok nisam pročitao ovo. Logično je da neki kazina pokušavaju da prikriju trgovačke kodove, ali je zabrinjavajuće koliko malo nadzora izgleda ima od strane banaka ili mreža kartica. Hvala svima koji su podelili prave primere — naučio sam nešto novo ovde.
Automatski prevedeno:
Utb1889
svdk9gvg68
Srebro
svdk9gvg68
pre 10 meseci
Nemam imejlove, možete li mi pomoći?
Automatski prevedeno:
Kelly1234
svdk9gvg68
Dijamantski
svdk9gvg68
pre 10 meseci
Imam i PPRINCE, ali piše da je prodavnica hrane? Da li na to misliš?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Kelly1234
Dijamantski
Kelly1234
pre 10 meseci
Zdravo Kel, tvoj moj kaže da kupujem namirnice na Revolut 2
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 10 meseci
Da li ste ikada pronašli njihovu kontakt imejl adresu ili dobili povraćaj novca od njih?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Kelly1234
Dijamantski
Kelly1234
pre 10 meseci
Ne, izvinjavam se, tražim ih sam, čekam imejl od tipa koji kaže da su mu odmah vratili novac.
Automatski prevedeno:
Jasmo079
Srebro
pre 10 meseci
Transactworld mi neće vratiti novac jer su uplate izvršene u maju 2024. godine i nakon što je istekao rok za povraćaj od 180 dana.
Automatski prevedeno:
orangeworld
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 10 meseci
Na tvom profilu bukvalno piše da si muškarac i prestani da spamuješ. Vidim da ti je teško jer nemaš ništa drugo da radiš u životu, ali bar pokušaj. Ovo NIJE soba za ćaskanje.
Automatski prevedeno:
Danixxx
orangeworld
Dijamantski
orangeworld
pre 10 meseci
Da li se još uvek šalješ, druže?
Automatski prevedeno:
orangeworld
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 10 meseci
Druže, ne ljuti se. Uzmi slobodno veče sa posla (ovog foruma) i odmori se.