Ako dobijete nešto za escex, molim vas da mi javite.
Automatski prevedeno:
Robster5
lewis57
Platinasti
lewis57
pre 10 meseci
Jesi li ih kontaktirao ili su ti samo vratili novac?
Automatski prevedeno:
Player0007
Robster5
Dijamantski
Robster5
pre 10 meseci
Imam floksibiti i floksihilt, ali tvrde da mi neće ništa vratiti jer nisu ništa uzeli.
Automatski prevedeno:
Robster5
Platinasti
pre 10 meseci
Da li neko zna za TRNDBM??
Automatski prevedeno:
Lottie48
Dijamantski
pre 10 meseci
Samo pokušavam da pomognem nekim drugim članovima foruma koji su mi slali imejlove u vezi direktnog uplaćivanja sredstava od trgovaca. Uspeo sam da pomognem nekima, ali da li je iko ikada pronašao podatke o sledećim trgovcima koje sam naveo u nastavku? Uspešno sam se oporavio od brojnih trgovaca i sada sam u poziciji da se zaštitim od ponovnog uplaćivanja sredstava kod bilo kog od ovih prevarnih operatera, ali želim da pomognem drugima jer razumem da ljudima nije uvek lako da pronađu podatke i želim da obezbedim što više pravde za sve koji su iskorišćeni i uskoro ću sastaviti bazu podataka o ovim trgovcima sa kontakt podacima, imenima direktora i podacima o registraciji kompanija itd., koji se mogu lako deliti na zahtev putem imejla, a biće poslati i nadležnim organima:
MDTS
BIGPRO/PROBIG
SZZ
ASTOREDO
PAMARUS
INPIKS
KOBEA
INNTC
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Danixxx
Lottie48
Dijamantski
Lottie48
pre 10 meseci
Zdravo Loti, nemam nijedan od njih ali sam našla imejl za velikog profesionalca, nisam sigurna da li je povezano, ali vredi pokušati, ljubavi. Info@b-i-g.pro
Automatski prevedeno:
Lottie48
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 10 meseci
Živeli i istražićemo
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Platinasti
Robster5
pre 10 meseci
Ako dobijete nešto za escex, molim vas da mi javite.
If you get anything for escex please let me know
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Zdravo, pošaljite mi imejl, možda imam neke informacije o ovome.
jm21516@hotmail.com
Automatski prevedeno:
Robster5
Cocohibs1
Platinasti
Cocohibs1
pre 10 meseci
Poslato
Automatski prevedeno:
Robster5
Platinasti
pre 10 meseci
Da li neko ima informacije o Trndbm-u?
stvarno bi mogao/mogla da uradi sa ovim
Automatski prevedeno:
mulattis
Robster5
Platinasti
Robster5
pre 10 meseci
ttrendbeam@gmail.com
Automatski prevedeno:
Robster5
mulattis
Platinasti
mulattis
pre 10 meseci
Hvala puno, da li imaju veb stranicu ili bilo gde gde mogu da pronađem više detalja?
Automatski prevedeno:
mulattis
Robster5
Platinasti
Robster5
pre 10 meseci
Stvarno ne znam, dobio sam imejl sa foruma..
Automatski prevedeno:
Anonymized1159
Lottie48
Platinasti
Lottie48
pre 10 meseci
Znam da je inpics u Češkoj Republici, ali sam veoma spreman da sarađujem sa vama ako je potrebno, da li biste mogli da podelite imejlove?
Automatski prevedeno:
SimonP
Lottie48
Srebro
Lottie48
pre 10 meseci
Zdravo Loti,
Da li možete da obezbedite one koje već imate? One koje su mi preostale su:
dopuna računa
astoredo
asoeta
kibgahabeu
kibgeu
Aiart
bigpro
protrks
Znam da neke tražite, pa ako nešto pronađem, obavezno ću vam to pružiti. Takođe znam da su neki nedavno istaknuti sa obrađivačima, ali sam samo hteo da proverim da li se svi slažu.
Takođe, za tvoju informaciju i za sve ostale, što se tiče Payop-a, mislim da možda negde napredujem. Ako uspe, pružiću detalje svima koji žele da isprobaju istu metodu. Trebalo bi da se javim sledeće nedelje ili nešto duže.
Bilo kakva pomoć bi bila sjajna. Moja imejl adresa je simonpastor983@gmail.com
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Robster5
SimonP
Platinasti
SimonP
pre 10 meseci
Šta pokušavaš sa Pejopom, probao sam sa njima i samo su me odbacili jer postoji procesor plaćanja.
Automatski prevedeno:
SimonP
Robster5
Srebro
Robster5
pre 10 meseci
Rado ću pružiti detalje svima koji ih žele kada budem siguran. To donekle zavisi od toga gde živite, gde su sredstva otišla (u mom slučaju Clearjunction), kada su plaćanja izvršena i koji su kazina korišćena.
Ako sam u pravu, ovo bi trebalo da postavi presedan za većinu onih koji su u istoj poziciji kao i ja. Izvinjavam se, znam da sam nejasan, ali ne želim da ljudima dajem nadu ili da gube vreme ako je ovo ćorsokak. Prilično sam uveren da nije, ali bi uskoro trebalo da se sazna.
Nećete dobiti ništa direktno od Pejopa, iskreno, biće ugašeni u dogledno vreme i biće na vrhu liste kada se sve ovo otkrije.
Automatski prevedeno:
Robster5
SimonP
Platinasti
SimonP
pre 10 meseci
U redu, ako mi možete javiti, bio bih vam zaista zahvalan.
Automatski prevedeno:
SimonP
Robster5
Srebro
Robster5
pre 10 meseci
Apsolutno. Naišao sam na prepreku sa svim kompanijama koje su učestvovale i niko nije preuzeo odgovornost. Ako ovo uspe, neće imati izbora.
Nadam se da će ovo otvoriti vrata svima da dobiju svoj novac nazad i da će se ove firme konačno suočiti sa nekim posledicama!
Automatski prevedeno:
Player0007
Dijamantski
pre 10 meseci
Ima li kakvih vesti o dopuni MPOU novčanika u Londonu?