Dakle, zapravo su blokirali moju karticu pošto su otkrili sumnjivu transakciju. Morao sam da ih pozovem da ga odblokiraju i pitam da li sam izvršio transakciju za motiv8. Rekao sam ne, za šta je to. Rekli su da je u Nigeriji i da su kompanija za profesionalne usluge. Rekao sam da nikad nisam čuo za njih. Dovela je u pitanje tajming transakcije i takođe je rekla da sam je ovlastio preko 2FA i da stoga neću moći da pokrene povraćaj sredstava, ali će to biti prepušteno timu za prevaru da istraži. Novac je bio na mom računu nedelju dana kasnije.
Automatski prevedeno:
Honorher
Srebro
pre 2 godina
pitanje - dobijanje povraćaja sredstava od ovih dobavljača plaćanja, da li to dolazi direktno od njih, a ne od kazina? Ili onda jure kazino?
Automatski prevedeno:
Honorher
Srebro
pre 2 godina
izvini više od mene. Svako ima kontakt podatke za dobavljače plaćanja za ove:
CP novčanik
moja isporuka
zpaimpf*theplatin
Dotascanner
Cscannerr
iellovbitmasters
rankbeasts
super pobednici por
dobio oko $6000 transakcija sa ovim
Automatski prevedeno:
Katze1337
Zlato
pre 2 godina
Prestanite sa ovim glupostima da objavljujete poruke koje ste poslali provajderima, odgovornim licima ili drugim ljudima koji su ovo pročitali, onda neće biti odgovora.
Svako ko ima mozak moći će da stavi četiri reda na papir i zatraži povraćaj novca.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Katze1337
Dijamantski
Katze1337
pre 2 godina
Čitati šta?
Automatski prevedeno:
Katze1337
Anonymized847
Zlato
Anonymized847
pre 2 godina
Kopiraj i lepi poruke!
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Katze1337
Dijamantski
Katze1337
pre 2 godina
Gde su oni?? Izvinite, zakasnio sam na temu pa ako možete da mi kažete broj stranice bio bih vam zahvalan
Automatski prevedeno:
Katze1337
Zlato
pre 2 godina
Namenjen je svima koji čitaju ovu objavu i kontaktiraju provajdera. Ne deluje mnogo ozbiljno ako se ista poruka pošalje 43 puta.
Automatski prevedeno:
Honorher
Srebro
pre 2 godina
Zvuči kao da je zabava za refundiranje završena i da je prijavljivanje vašoj banci sledeća najbolja stvar?
Automatski prevedeno:
Anonymized641
Dijamantski
pre 2 godina
Zdravo, potpuno nebitno pitanje za dotičnu temu. Da li neko zna gde mogu da izbrišem svoj nalog na ovom forumu?
Automatski prevedeno:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Anonymized641
pre 2 godina
Zdravo, potpuno nebitno pitanje za dotičnu temu. Da li neko zna gde mogu da izbrišem svoj nalog na ovom forumu?
Hello, a completely irrelevant question to the thread in question. Does anyone know where I can delete my account on this forum?
Hej en helt irrelevant fråga till tråden i fråga. Vet någon vart jag kan raddera mitt konto på detta forum?