Pišite kompaniji za ove informacije, dajte im rok od 2 dana, nakon ovog perioda pošaljite svoje pismo + njihov mogući odgovor banci u kojem ćete navesti da prodavac nema ništa razumno da kaže i da je stoga obmanuo banku.
Automatski prevedeno:
Stainton108
Tant
Srebro
Tant
pre 10 meseci
Koji je njihov veb-sajt?
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 10 meseci
Čini mi se da je sve više kompanija postalo smelije u smislu falsifikovanja dokaza i preuzimanja rizika!
Automatski prevedeno:
SimonP
Player0007
Srebro
Player0007
pre 10 meseci
Da, tačno. Neće odgovoriti. Možete se lako boriti protiv toga jer znate da niste ništa dobili. Proverite IP adresu, jer se obično ne poklapa, i dodajte dokaz da je IP adresa koju imaju potpuno pogrešna. Pratite je i verovatno neće biti nigde u vašoj blizini.
Zatražite od njih potvrdu o isporuci na vašu imejl adresu jer na njihovom sajtu nema prijave na nalog, pa je jedini način isporuke putem imejla, zato priložite originalne kopije tih imejlova ili linkove za pristup slikama kako biste dokazali da su isporučene, jer nemate nikakve evidencije.
Ponekad je i PAN potpuno pogrešan, nisam siguran da li to pomaže.
sve ovo zajedno nemaju nikakve šanse.
srećno!
Automatski prevedeno:
Player0007
Dijamantski
pre 10 meseci
Reći ću vam veći pogodak. Zatvorio sam svoj kazino nalog pre nekoliko meseci. Podnosim mnogo zahteva za povraćaj sredstava protiv njih. Danas sam dobio imejl od kazina u kojem kažu da nisu završili KYC proces protiv mene i da traže apsurdna dokumenta. Ignorisao sam ga. Ovo je samo da bi falsifikovali dokumenta za povraćaj sredstava.
U testovima su morali da kažu kako je proizvod isporučen, zar ne?
Automatski prevedeno:
Kika199
SimonP
Srebro
SimonP
pre 10 meseci
Šta reći banci ako pitaju za veb lokaciju gde kupujete artikle? Da li treba da napišu veb lokacija kazina ili...?
Automatski prevedeno:
makelios6
Kika199
Platinasti
Kika199
pre 10 meseci
Kako možemo da razgovaramo?
Automatski prevedeno:
justiceForUs
Player0007
Zlato
Player0007
pre 10 meseci
Da li ima smisla reći da nisam primio proizvod u stvarnom životu? Mislim da moraju da daju dokaz o isporuci, zar ne? Ili postoji caka i to je gore nego digitalna roba?
Automatski prevedeno:
Kika199
justiceForUs
Srebro
justiceForUs
pre 10 meseci
Zaboravi da mi odgovoriš na imejlove 😆, kao da vidim da ti je potrebna pomoć 🙂
Automatski prevedeno:
justiceForUs
Kika199
Zlato
Kika199
pre 10 meseci
Izgubio/la sam pristup svojoj protonskoj pošti. Samo tražim novu opciju^^ ? Pošaljite mi svoju poštu i temu
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Kika199
justiceForUs
Srebro
justiceForUs
pre 10 meseci
Trebalo je da mi pomogneš da podignem zahtev za povraćaj sredstava sa Revolutom, kao što vidim da tražiš ovde pomoć lol