NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 106)

od kirekin
|
2.110.996 pregleda 14.508 odgovora |
1...105 106 107...788
Dodajte post
Westernbrother

Moja banka nije imala ništa od toga, iako sam imao blokade kockanja i međunarodne transakcije na svojoj kartici, oni neće osim odgovornosti jer su rekli da sam odobrio transakcije. Iako su bili lažni i koristili su lažna sredstva da nadjačaju sistem da bi dobili sredstva

Automatski prevedeno:

Hej,

Novo u zabavi. Uspešno sam naplatio £850 sa Vintermads-om i £500 sa Enigma SAS-om.

neko ima kontakt podatke za ZDPG?

takođe, poslao sam e-poštu canapai-u, ali treba mi bolji šablon ako ga neko ima?

Automatski prevedeno:

Ps, u čemu je nesloga? Potrebna mi je pomoć sa MIDATES 🙂

Automatski prevedeno:
Loohis

Kako ste stupili u kontakt sa Enigma Sas? Ili ste izvršili povraćaj sredstava preko svoje banke? Hvala

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Hej! Nažalost, to je bilo direktno preko moje banke. Rekao sam im da sam kupio poklon kartice i da ne rade u mojoj zemlji/nikada nisu stigle. Vratili su mi novac za 24 sata.

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Nisam siguran za neslogu itd.

Mislim da je prolazak kroz opciju povraćaja sredstava sada najbolji put. Čitanje Visa i Mastercard uslova i odredbi pored pravila i propisa o povraćaju sredstava u vezi sa kodovima trgovaca. Čini se da određene banke oklevaju da prate povraćaj sredstava samo zbog nedostatka razumevanja o ovoj temi, što je ironično, ali razumljivo.

Samo treba da pojednostavite, usluge nisu primljene i da oni dokažu da su vam pružili uslugu. Ako se toliko usude da ospore povraćaj sredstava, onda ih možete pogoditi smernicama Visa i Mastercard kao što je 12.7 Netačni kodovi. Što ima kaznu od 25.000 funti po transakciji sa netačnim kodom.

Sledi stajalište da nema primljenih usluga i pobedićete.

Nikada neće doći do tačke da idu na arbitražu jer će to biti fu@ed .

Automatski prevedeno:
Joddd

Sa kim bankaruješ? Šta si im zapravo rekao?

Automatski prevedeno:
Westernbrother

Upravo sam rekao da sam kupio poklon kartice na mreži sa alottoplai.com (to je paravan za neke veb stranice za kockanje). Rekli su da ne rade. Tražili su da dokažem da sam tražio povraćaj novca - jesam na ćaskanju uživo, očigledno su rekli da nema povraćaja. TSB je onda vratio naplatu!

Automatski prevedeno:
Westernbrother

Sandander. Upravo sam razgovarao s njima i pozvao ih da mi vrate naplatu. Rekli su da mnoge veb stranice koriste različite trgovce, rekao sam, ne sajtove za kockanje kao što su trgovci za sastanke i knjige itd. To je prokleto pranje novca i sve je registrovano na istu firmu. Hoćeš li sada nešto da uradiš povodom toga? Kako ste dozvolili da transakcija prođe, jer sam imao blokirane kartice, tako sam pomenuo i netačne kodove 21.7. Tako da su vratili naplatu za svaku transakciju, ali ja ne znam da li će ona proći kao njen sandander. Ako to ne reše, ja ću ih uzeti. Za FO

Automatski prevedeno:
Joddd

Bravo što stojite na svom mestu i direktno se odnosite na visa i mastercard, to povezuje ruke i onda treba da nastave sa povraćajem. Dobra stvar je što ako treća strana to ospori, ona im otvara konzervu crva tako da to nije u njihovom najboljem interesu. Koliko ste vratili? Da li je to bila samo jedna transakcija?

Automatski prevedeno:
Jaro

Svaka ažuriranje?

Automatski prevedeno:

Danas sam dobio odgovor od Curve banke. Takođe sam naširoko razgovarao sa svojim prijateljem koji radi na srednjem nivou u banci. Curve mi je rekao da su nastavili sa zahtevom za povraćaj sredstava za 12 uplata u ukupnom iznosu od 8000 funti. Naveli su da moraju da razgovaraju sa nekim u mastercard-u u vezi sa propisima i da su zainteresovani. Ipak, povraćaj sredstava je pokrenut. Razgovarao sam sa svojim prijateljem koji je rekao da će, ako dođe do bilo kakvog odbijanja, ofšor kazino morati da se izjasni i da će banka morati da ih prijavi NCA, FCA i UKGC koji će krenuti na kazina, a ne na ranjive igrače. Sa pravne tačke gledišta, kazina ne mogu da urade igračima koje su prevarili i ciljali. Pozivam sve da pročitaju Visa i Mastercard pravila, razgovaraju sa vašom bankom i kontaktiraju prevara sa kompletnom pričom i dobiju referentni broj. Na vama je da li želite da kontaktirate trgovce da biste im dali opciju za povraćaj novca, ali posebno u UK pravila su jasna i idu u vašu korist.

Automatski prevedeno:

Tri pitanja.

Moje prvo pitanje.

Da li je neko uspeo sa povraćajem sredstava od švedske banke? Čekao sam mesec dana na odgovor Svedbanke.

Da li je neko imao uspeha sa Grotobook/midates?

Poslednje pitanje. Možete li da izvršite povraćaj sredstava od Revolut-a ako na transakciji izričito piše „Vinzie", ako je odgovor da. Kako ćete izvršiti povraćaj sredstava za Revolut? Ne mogu da se snađem u aplikaciji.

Automatski prevedeno:
DynamoHarry

Da - vratio sam naplatu od Revoluta, ali su mi onda nažalost zatvorili račun. Samo kliknite na transakciju koju se sećam? Ili pitajte u ćaskanju.

I meni treba pomoć sa MIDATES! Kontaktirao sam Grotobook i MiDates, ali su mi rekli da to nisu oni i da je to paravan

Automatski prevedeno:
Westernbrother

Ne, dao sam kazinu mogućnost da mi vrati depozite iz. kada sam zatražio zatvaranje računa, a oni su ignorisali moj zahtev i dozvolili mi da uplatim 1400£ za manje od 12 sati igrao sam 24 sata uzastopno dok nisam zaspao u tom periodu od 24 sata i 700 funti ukupnih mrtvih okretaja, ikad igram samo 1 igru na bilo kom sajtu veliki bas prskanje, tako da sam veoma upućen u to kako igra igra. Igrao sam 1,05 € po okretu dok sam rekao 700 € mrtvih okretaja, tako da sam znao da se nešto sprema jer sam definitivno trebao dobiti bonus pošto je dodatni bonus bio uključen

Izašao sam iz igre samo da bih otkrio da nisam čak ni prijavljen. Kiptio sam kada sam se ponovo prijavio u pobede gde je tako nizak trošak u bonus rundi 0,70 2,40 i 8,90 9,20. Kada sam saznao da nemaju dozvolu i banka je označila ove čudne transakcije i nikada nisu zatvorile moj račun nakon što sam im napisao e-poruku. Imao sam ozbiljne zdravstvene probleme i patim od. Mentalno zdravlje i da mi odmah ugase račun a nisu. Oni nezakonito krše svoju dozvolu i želim da mi vrate depozite kao što su i uzeli. Novac lažnim aktivnostima pošto sam blokirao svaki nalog, ignorisali su moje brojne mejlove nakon brojnih pokušaja. Čak sam povezao e-poruke zajedno sa službom za korisnike trgovaca koju sam pronašao, a ni oni nikada nisu odgovorili. Tako je 5hei imao priliku da ispravi situaciju. Dakle, sada su svi oni.

Automatski prevedeno:
Joddd

Potpuno razumem vaše frustracije. Izgleda da je Santander sada obradio vaš zahtev za povraćaj sredstava, tako da bi sve trebalo da ide glatko, samo treba da budete strpljivi. Mislim da nećete imati problema, ali ako nešto iskrsne, idite kod svog lekara opšte prakse zbog mentalnog zdravlja, tako da je to u zapisniku, tako da ako dođe do bilo kakvog odbijanja, možete se žaliti Službi finansijskog ombudsmana koja će naterati Santandera da to uradi povraćaj sredstava zbog vaše ranjivosti. Imate najmanje tri meseca da pokrenete bilo kakve sporove oko povraćaja sredstava. Morate biti zaštićeni ovim lažnim kazinom i vaša banka treba da vas zaštiti.

Automatski prevedeno:
DynamoHarry

Iz kog razloga mislite da biste trebali biti u mogućnosti da izvršite povraćaj sredstava ako na transakciji piše Vinzie? Ili mislim, zašto uopšte postavljate pitanje...

Automatski prevedeno:
Loohis

To je zgodno znati jer nisam dobio odgovor od. Njih pošto imam preko 15 transakcija iz Grotbooks & midate

Automatski prevedeno:
Westernbrother

Već sam pod timom za mentalno zdravlje.

Automatski prevedeno:
Loohis

MIDATES se obrađuje preko cosmo.tech, a zatim preusmerava preko kompanije koja se zove cleanpai.

Nadam se da ovo pomaže

Automatski prevedeno:
1...105 106 107...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti