Ne, dao sam kazinu mogućnost da mi vrati depozite iz. kada sam zatražio zatvaranje računa, a oni su ignorisali moj zahtev i dozvolili mi da uplatim 1400£ za manje od 12 sati igrao sam 24 sata uzastopno dok nisam zaspao u tom periodu od 24 sata i 700 funti ukupnih mrtvih okretaja, ikad igram samo 1 igru na bilo kom sajtu veliki bas prskanje, tako da sam veoma upućen u to kako igra igra. Igrao sam 1,05 € po okretu dok sam rekao 700 € mrtvih okretaja, tako da sam znao da se nešto sprema jer sam definitivno trebao dobiti bonus pošto je dodatni bonus bio uključen
Izašao sam iz igre samo da bih otkrio da nisam čak ni prijavljen. Kiptio sam kada sam se ponovo prijavio u pobede gde je tako nizak trošak u bonus rundi 0,70 2,40 i 8,90 9,20. Kada sam saznao da nemaju dozvolu i banka je označila ove čudne transakcije i nikada nisu zatvorile moj račun nakon što sam im napisao e-poruku. Imao sam ozbiljne zdravstvene probleme i patim od. Mentalno zdravlje i da mi odmah ugase račun a nisu. Oni nezakonito krše svoju dozvolu i želim da mi vrate depozite kao što su i uzeli. Novac lažnim aktivnostima pošto sam blokirao svaki nalog, ignorisali su moje brojne mejlove nakon brojnih pokušaja. Čak sam povezao e-poruke zajedno sa službom za korisnike trgovaca koju sam pronašao, a ni oni nikada nisu odgovorili. Tako je 5hei imao priliku da ispravi situaciju. Dakle, sada su svi oni.
Automatski prevedeno: