Da li postoji šablon koji se može koristiti prilikom ugovaranja, hvala 🙏
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
pre 9 meseci
Da li neko zna ko je trgovac Framos sa sedištem u Glazgovu, ulica Bat 327?
To je ista adresa kao i Flivnam
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
OlgaPola
pre 9 meseci
Hvala vam puno. Mogu vam pomoći sa Flva-om, dobio sam povraćaj novca preko banke iako je trebalo 50 dana. Ako želite, mogu vam objasniti u imejlu jer je moj post objašnjavao da je odbijen. 😁
Thank you very much. I can help you with Flva, i got my chargeback through bank though it took tem 50days. IF you want i can explain in e-mail cause my post explaing that was rejected. 😁
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
Zdravo, možete li mi pomoći sa FLVA?
Kakav je on trgovac?
Ostaviću vam svoju imejl adresu
leocarturan@gmail.com
Hvala vam puno unapred
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
Danixxx
pre 9 meseci
Zdravo, da, i mene su prvo odbili, međutim, par meseci kasnije sam poslao novi imejl i vratili su mi novac, ali sam video da je mnogo ljudi odbijeno, tako je čudno kako nekima vraćaju novac, a drugima ne.
Hi , yes they refused me also at first however a couole of months later i made new email and they refunded but seen alot of people have been refused its so odd how they refund some but not others
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
Zdravo, jesi li uspeo/uspela da pronađeš Flivnama?
Imate li njihovu imejl adresu?
Hvala unapred
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
makelios6
pre 9 meseci
Prijatelju, bio bih ti veoma zahvalan ako bi mi mogao reći kontakt podatke za Payrix.
My friend, I would really appreciate it if you could tell me the contact details for Payrix.
φιλε μου θα εκτιμουσα πολυ εαν μου ελεγες στοιχεια επικοινωνιας της payrix
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
Daću vam to sledeće nedelje ako vidim da mi vrate novac. Još nisu odgovorili, ali sam im pisao pre dva dana.
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
Anonymized1181
pre 9 meseci
Zdravo,
Da li ste uspeli da dobijete nešto od sledećeg:
inntcit
nepotrebnost
SSL mesto
Umetnička rešenja
Umetnički univerzum
Hi,
Did you manage to get anything of the below:
inntcit
necsedom
SSL place
Art Solutions
Art universe
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
Za SSL Place pokušajte sa ovom imejl adresom
info@prompt-place.com
Kompanija je Securepay Systems LTD
Vratili su mi novac tek nakon što sam podneo zahtev za povraćaj novca preko banke.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Praky
Dijamantski
Praky
pre 9 meseci
Hvala puno! Pokušaću 🙂
Automatski prevedeno:
Frankey
Kika199
Dijamantski
Kika199
pre 9 meseci
Sumnjam. Pogledajte njihov veb-sajt. Da li vidite neku adresu ili licencni ugovor? Nisam mogao da pronađem ništa.
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Pyne1688
Dijamantski
Pyne1688
pre 9 meseci
Već sam postavio imejl.
Automatski prevedeno:
Sarahlewis
Srebro
pre 9 meseci
Zdravo, nova sam u svemu ovome, ali nakon što sam konačno priznala svoj problem sa kockanjem i potražila pomoć, osećam se jako frustrirano gledajući koliko sam potrošila. Koristila sam mnogo sajtova poput roletto, my stake, donbet itd., jedna od transakcija na mom bankovnom računu samo kaže 'E', potrošeno je 13 hiljada 😭. Međutim, kako bih to uradila, to je bukvalno samo pismo, da li je još neko imao ovo?
Takođe, da li je neko imao naplatu podržanu kod Revoluta? Čuo sam da mogu biti prilično dugi i da vam zatvore nalog itd. ako jeste, šta ste im rekli i da li ste bili uspešni?
Automatski prevedeno:
Sarahlewis
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 9 meseci
Zdravo, jesi li sve sporove obavio/la zajedno ili si imao/la različite načine za različita imena, jer ja imam toliko različitih imena?
Automatski prevedeno:
Sarahlewis
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 9 meseci
Jesi li imao/la nekog uspeha
Automatski prevedeno:
Sarahlewis
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 9 meseci
Da li su vas pitali da li ste kontaktirali prodavca?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Sarahlewis
Dijamantski
Sarahlewis
pre 9 meseci
Zdravo Sara.
Da, potreban vam je dokaz o kontaktu sa trgovcem, proverite svaki i recite da još uvek čekate na artikal, obično postoji nešto povezano sa njim.