Nisam siguran da li mi je zakonski dozvoljeno da kažem nešto od onoga što ću reći, ali šta god.
Imam način da uvek pobedim u ovim kazinima. Kao što sam već rekao, imam listu od preko 130+ provajdera, 75+ kazina gde ne morate da se kockate da biste podigli svoj novac. Na taj način, možete se „osvetiti" u ovakvim situacijama. Ako prokockate sav svoj novac i izgubite, mogu vam pomoći da se oporavite, razumejući da li će banke prihvatiti vaš zahtev, podnošenje različitih vrsta zahteva ili čak ne preduzimanje bilo kakvih postupaka preko banaka.
Imam Discord server sa malom zajednicom koja ovo radi poslednja 2/3 meseca i ima uspeha. Većina njih su bili kockari, kao 90% ljudi u ovoj temi, a trenutno se niko od njih više ne kocka i samo osvaja novac bez ikakvog rizika. Mogu da pokažem dokaze za sve što ovde govorim, dozvoljeno mi je korišćenje posrednika (ako je poznat) i sve ostalo.
Dakle, to pomaže igračima. Šaljem besplatne informacije o provajderima ako ih već imam na svojoj listi, ako neko ko mi je poslao imejl i dobio pozitivan odgovor može da potvrdi...
Jebem ilegalne kazina.
Pošaljite mi vaše druge informacije sa društvenih mreža, tg ili disk ako je moguće
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.