Kontaktirao sam većinu ljudi sa gornje liste, samo mi se „Pprince" javio.
I Velobet i Donbet su mi poslali imejlove rekavši -
„Naš dobavljač plaćanja nas je obavestio da ste zahtevali poništenje transakcije."
Naš pregled pokazuje da su transakcije uspešno pripisane sa naše strane, bez otkrivenih grešaka. Molimo vas da nam pružite dodatna pojašnjenja o razlogu zahteva za storniranje.
Možete li, molim vas, dati više detalja o uzroku vašeg nezadovoljstva? Vaše povratne informacije su nam veoma važne i posvećeni smo poboljšanju naših usluga.
Pored toga, imajte u vidu da će dalji zahtevi za poništenje transakcije rezultirati trajnim zatvaranjem vašeg naloga u skladu sa našim Uslovima i odredbama.
I have contacted most of the list above only ‘Pprince’ have come back to me.
both Velobet and Donbet have emailed me saying -
‘We were informed by our payment provider that you had requested a transaction reversal.
Our review indicates that the transactions were successfully credited on our end, with no errors detected. Kindly provide further clarification on the reason for the reversal request.
Could you please provide more details about the cause of your dissatisfaction? Your feedback is very important to us, and we are committed to improving our services.
Additionally, please note that further request of transaction reversal will result in permanent closure of your account according to our Terms and Conditions.‘