omg, tako da sam dobio dokaz o povraćaju sredstava od VINTERMDSE-a, oni su mi rekli da sam kupio umetnost od njih. Da, tačno, bukvalno kažu da sam kupio mnogo različitih umetničkih dela
Vau, ovaj deo posla je zapravo vlasnik mog datuma i grotbooks-a, pogledaj kuću kompanije, izgleda da on takođe stoji iza helpersm*AP-a pošto mi je banka dala detalje o tome odakle je svaka transakcija došla iz grotbook-a i da ga datim. Upravo pokušavam da pronađem helpersm registrovan u Edinburgu, takođe imam evave i platinu
DUBROVS, Mihails nalazi se na kući firme pod mojim datumima, takođe je registrovan kao grotbook, takođe je registrovan kao cleverprik ali sa drugim imenom DO B isto je registrovan i na kući preduzeća. ako ukucate u Gugl ili Duckduck go. Bankarujem sa Santanderom. Imam problema sa pronalaženjem evave-a, a platinasti evave izlazi iz Stratsbourga i platinastog Londona. Moja banka traži sve vrste informativne dokumentacije, interakcija sa ovim kompanijama itd. To je kao da udaram glavom o zid od cigle. Poslao sam im mejlove bez odgovora, izgleda da gubim bitku
Da čujem te. Ja sam isti. Neko je pronašao evave-a, ali nikada nisu odgovorili na kontakt podatke. Platinum možda imam e-poštu. Imate li adresu e-pošte? Ako želite da ga objavite brzo, možda možemo da ostanemo u kontaktu i pokušamo da zajedno rešimo stvari
Javite mi ako pronađete kompaniju koja stoji iza helpersm AP! Imam grotobooks i Destream. Grotto je odgovorio, ali bezuspešno, tražio sam račune, potvrde porudžbine, bilo šta, a oni odbijaju. U njihovoj politici piše da možete dobiti povraćaj novca ako ga zatražite u roku od 7 dana, pa sam zatražio povraćaj i prestali su da odgovaraju... šokantno. Podneo sam povraćaj sredstava svojoj banci koji su odbijeni jer nemam priznanice/fakture/potvrde porudžbine, ali kako je moja odgovornost ako odbiju da odgovore na moje imejlove ili da dostave ove dokumente? Trebalo bi da ima jače osnove za povraćaj sredstava, a ne da bude odbijen. Od tada sam eskalirao problem i nadam se da mogu da ga reše, ali ne izgleda dobro bez ikakvih faktura.
Zatražite od njih SARS sve podatke koje imaju o vama kao transakcije kada su izvršene preko njih treba da čuvaju evidenciju mislim do 2 godine radi zaštite podataka. Takođe odbijanje davanja ovih informacija predstavlja kršenje zakona o zaštiti podataka pošto je preduzeće registrovano u Ujedinjenom Kraljevstvu i želite pun pristup transakcijama i kupovinama
Takođe sam imao problema sa datumima i grotobookom. Nedostavljanje priznanica itd. Ali ako nastavite da pokušavate i razgovarate sa njima i insistirate da niste primili nikakvu robu od njih, banka će to koristiti kao dokaz. Nepoštovanje. Po zakonu morate imati račune za sve
Da, tužno su prestali da odgovaraju. Međutim, ne mogu da nateram banku da istražuje bez računa, tako da nemam sreće. To je eskalirano više nakon telefonskog poziva pa se nadamo da će razumeti. Nema smisla za mene da ne mogu da izvrše povraćaj sredstava bez računa jer trgovac odbija da pruži račune... divlje
Idem da pozovem svoju banku. Poslao sam im veliku e-poštu pre nekog vremena i bili su zainteresovani, ali su me stalno zvali dok sam bio na poslu. Uradiću to ponovo u narednih nekoliko dana i videću šta mogu da uradim. Čak i ako to dovede do zatvaranja moje banke i ako dobijem svoj novac onda sam srećan. Problem je biti kockar. Imao sam 1 isplatu i na kraju sam izgubio mnogo. To je užasna zavisnost
Osećam te brate. Bio sam čist oko 1000 dana pre relapsa poslednjih nekoliko nedelja. Moja greška, ali kada kazina mogu da zaobiđu postojeće bezbednosne funkcije korišćenjem lažnih kompanija, da li je to zaista pošteno?