Izgubio sam spor na Revolut-u sa trgovcem koji je poslao lažne dokaze i razgovor sa mnom sa imejl adrese koja nije postojala. Revolut je prihvatio dokaze i ja sam izgubio.
I lost a dispute on Revolut with a merchant who sent false evidence and a conversation with me from an email address that did not exist. Revolut accepted the evidence and I lost.
Eu am pierdut o contestatie la revolut cu un comerciant care a trimis dovezi false si o conversatie cu mine de pe o adresa de email care nu exista.Revolut a acceptat dovezile si eu am pierdut
Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
Zdravo. Ne odustajte. Podneo sam žalbu i zatražio da vidim dokaze kod Revolut-a i oni su mi ih poslali. Zatim sam je ispitao i zaključak je bio u moju korist.
Podneo sam žalbu, ali je odbijena uz obrazloženje da odluka pripada kompaniji MasterCard i da oni ne mogu ništa više da urade. Ja sam iz Rumunije i nemam pristup MasterCard-u kao pojedinac.
Nemam kontakt, imao sam mnogo poruka sa bonus ponudama, ali mnogo poruka, rekao sam banci i u prvoj fazi su rekli da sam kupio skinove za igru, tako sam pobedio jer su lagali, nisu verovali da sam banci govorio istinu😁
Dobijao sam SMS poruke u kojima je pisalo da imam 1500 leja na računu ako se prijavim na svoj nalog.
Automatski prevedeno:
Player0007
Dijamantski
pre 6 meseci
Može li mi neko reći kako ovo funkcioniše? Prodavac je odgovorio na spor lažnim PDF-ovima i lažnim računima. Žalio sam se, banka je prosledila žalbu, a od 2. decembra nema odgovora.