Roba ili usluge nisu primljene, podesili su da izgleda kao Huawei, pa im pošaljite poruku i to je vaš pokušaj kontaktiranja završen.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
svdk9gvg68
Platinasti
svdk9gvg68
pre 7 meseci
Teško mi je da razumem ovu temu jer je toliko dugačka. Da li treba da pošaljete poruku kazinu ili slučajnoj kompaniji koja vam uzima novac, i ako kažete da roba ili usluga nisu primljeni, ali novac koji ste uplatili stigne na sajt kazina, roba jeste primljena? Samo pokušavam da shvatim koji je osnov za povraćaj novca na ovim ilegalnim sajtovima, osim što koriste pogrešne trgovačke kodove za kupovinu propusnica za transakcije koje bi normalno bile blokirane da je korišćen ispravan kod.
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Jonty5
Dijamantski
Jonty5
pre 7 meseci
A55 imejl se vraća
Automatski prevedeno:
Emyjay20
Zlato
pre 7 meseci
Dobre vesti za deljenje, pokrenuo sam spor sa Nationwide-om oko 9 transakcija istom trgovcu koristeći nevažeće podatke za VISA 12.7. Sada mi je rečeno da je svih 9 uspešnih i da mogu da zadržim privremene kredite!
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Emyjay20
Platinasti
Emyjay20
pre 7 meseci
O, to su dobre vesti. Imam mnogo toga sa Nationwide-om, ali jednostavno nisam imao prostora u mozgu da preduzmem bilo kakvu akciju. Mentalno sam iscrpljen od recidiva 😢
Automatski prevedeno:
Emyjay20
Snowyhill84
Zlato
Snowyhill84
pre 7 meseci
Znam da je jako teško i da je saradnja sa ovim trgovcima iscrpljujuća! Podigao bih ih čim možete, počevši od najstarijeg, rok je 75 dana za 12,7 x
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Platinasti
pre 7 meseci
Sigurno možete da potražite povraćaj novca sa ovih sajtova jer su ilegalni. Ako ste mislili da je ovaj sajt legalan, shvatili ste da nije. Niste dobili uslugu koju ste mislili da dobijate. Mislili ste da dobijate uslugu koju bi legalni kazino pružio, npr. regulisane igre sa fer šansom. Na kazinu je da se uveri da su legalni u zemlji iz koje dolazite.
Automatski prevedeno:
Rex112
Srebro
pre 7 meseci
Zdravo
Ko je ovaj trgovac? Hvala vam na pomoći.
HEKSO LEND London
Automatski prevedeno:
Joanadarm
Srebro
pre 7 meseci
Tražim sledeće:
Hekso Lend London
XOR vizuelni sloj
Aiart
Zentrik
Tchtxt
Vel
Tehnološka zamena
Podaci
Krizn
Drpna
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Lisa15
Zlato
pre 7 meseci
Premptr
Virtuelni sjaj LTD
IKO???
Automatski prevedeno:
blancop
Srebro
pre 7 meseci
Da li još neko ima problema sa povraćajem novca na Palwallet?
Nakon nekoliko nedelja kontaktiranja, odgovorili su da su obradili povraćaj novca, ali posle 10 dana, povraćaj još uvek nije stigao. Siguran sam da su mi samo gubili vreme. Šta mogu da uradim?
Automatski prevedeno:
Joanadarm
Salamasalama
Srebro
Salamasalama
pre 7 meseci
A55 je prodat.
Postoji kontakt imejl. Odgovorili su mi.
Automatski prevedeno:
joelemanuel5559
Srebro
pre 7 meseci
„Zanatski esej" mi je direktno vratio novac! Pisao sam im pre dva meseca i nisam dobio ništa. Ali sada odjednom mi je vraćeno 1000 evra na račun od njih. Dakle, ako ih imate, vratiće vam novac!
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
pre 7 meseci
Bilo kakve informacije o:
ŠTSI
dellT London
Automatski prevedeno:
har22
joelemanuel5559
Bronza
joelemanuel5559
pre 7 meseci
Koju imejl adresu ste koristili? Tražim kontakt za njih.