Teško mi je da razumem ovu temu jer je toliko dugačka. Da li treba da pošaljete poruku kazinu ili slučajnoj kompaniji koja vam uzima novac, i ako kažete da roba ili usluga nisu primljeni, ali novac koji ste uplatili stigne na sajt kazina, roba jeste primljena? Samo pokušavam da shvatim koji je osnov za povraćaj novca na ovim ilegalnim sajtovima, osim što koriste pogrešne trgovačke kodove za kupovinu propusnica za transakcije koje bi normalno bile blokirane da je korišćen ispravan kod.
Dobre vesti za deljenje, pokrenuo sam spor sa Nationwide-om oko 9 transakcija istom trgovcu koristeći nevažeće podatke za VISA 12.7. Sada mi je rečeno da je svih 9 uspešnih i da mogu da zadržim privremene kredite!
O, to su dobre vesti. Imam mnogo toga sa Nationwide-om, ali jednostavno nisam imao prostora u mozgu da preduzmem bilo kakvu akciju. Mentalno sam iscrpljen od recidiva 😢
Sigurno možete da potražite povraćaj novca sa ovih sajtova jer su ilegalni. Ako ste mislili da je ovaj sajt legalan, shvatili ste da nije. Niste dobili uslugu koju ste mislili da dobijate. Mislili ste da dobijate uslugu koju bi legalni kazino pružio, npr. regulisane igre sa fer šansom. Na kazinu je da se uveri da su legalni u zemlji iz koje dolazite.
Da li još neko ima problema sa povraćajem novca na Palwallet?
Nakon nekoliko nedelja kontaktiranja, odgovorili su da su obradili povraćaj novca, ali posle 10 dana, povraćaj još uvek nije stigao. Siguran sam da su mi samo gubili vreme. Šta mogu da uradim?
„Zanatski esej" mi je direktno vratio novac! Pisao sam im pre dva meseca i nisam dobio ništa. Ali sada odjednom mi je vraćeno 1000 evra na račun od njih. Dakle, ako ih imate, vratiće vam novac!