Imam isto, nemam informacije, Revolut je odbio spor
Automatski prevedeno:
Ghtdt
Srebro
Org1991
pre 7 meseci
Imam isto, nemam informacije, Revolut je odbio spor
I have same , no info , revolut rejected dispute
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
i ja
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
Sarahlewis
Zlato
Sarahlewis
pre 7 meseci
U ažuriranju o povraćaju sredstava preko Revolut-a piše da su pokušali da kontaktiraju trgovca, ali da nisu odgovorili, pa će sada istražiti. Da li je to dobra vest ili je to samo standardno? Hvala.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Platinasti
pre 7 meseci
potrebna mi je pomoć oko sledećeg
Dct*aiart
Nouplm
Režim kože
Incit
Traski
NPLM
Trdmnks
Eugitl
Eukstoli
Automatski prevedeno:
Anonymized1153
Ghtdt
Srebro
Ghtdt
pre 7 meseci
Da li ste već izabrali kazino za frirolovanje nakon što ste primili povraćaj novca?
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Platinasti
craigtay9989
pre 7 meseci
Slažem se, nadam se da će Revolut sa brojem prijave prevare biti otvoreniji za vraćanje novca.
I agree im hoping revolut with a fraud report number will be more receptive in giving the money back
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Za koje trgovce pokrećete spor sa Revolut-om? Bio sam veoma uspešan sa mnogo toga, samo treba da znate prave stvari da kažete. Dajte mi svoju imejl adresu i mogu vam pomoći ako vam je i dalje potrebna.
Automatski prevedeno:
Ghtdt
Anonymized1153
Srebro
Anonymized1153
pre 7 meseci
Ne, muka mi je od njih
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Platinasti
8x7rqrgfbc37
pre 7 meseci
U ažuriranju o povraćaju sredstava preko Revolut-a piše da su pokušali da kontaktiraju trgovca, ali da nisu odgovorili, pa će sada istražiti. Da li je to dobra vest ili je to samo standardno? Hvala.
The update on the Revolut chargebacks says they tried contacting the merchant but they didn’t respond so they will now investigate. Is that good news or just standard? Thanks
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Ovo je samo standardno, verovatno će vam se javiti do sutra. Koje trgovce ste prikupili? Mogu vam pomoći sa nekima šta da kažete ako vam je potrebna pomoć, pošaljite mi svoju imejl adresu.
Automatski prevedeno:
craigtay9989
Cocohibs1
Srebro
Cocohibs1
pre 7 meseci
Da, sigurno jeste craigtaylor9999@gmail.com Imam ih mnogo, tako da bi svaka pomoć bila odlična
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
Cocohibs1
Zlato
Cocohibs1
pre 7 meseci
Poslato imejlom. Hvala.
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
craigtay9989
Zlato
craigtay9989
pre 7 meseci
A, slučajno sam ti poslao imejl! Molim te, ignoriši me osim ako ne možeš da pomogneš, haha.
Automatski prevedeno:
craigtay9989
Srebro
8x7rqrgfbc37
pre 7 meseci
A, slučajno sam ti poslao imejl! Molim te, ignoriši me osim ako ne možeš da pomogneš, haha.
Ah I’ve accidentally emailed you instead! Please ignore unless you can help haha
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Nema brige druže, nadam se da će se vratiti
Automatski prevedeno:
Badger23
Platinasti
Anonymized1153
pre 7 meseci
Nije neuobičajeno da plaćanja za kompaniju obrađuju treće strane.
Isto važi i za terminal u supermarketu. U suprotnom, ne bi bilo transakcija.
Terminal u supermarketu je zamenjen onlajn formularom gde unosite podatke o kartici.
It is not unusual for payments for a company to be processed by third-party providers.
The same applies to the terminal in the supermarket. Otherwise, no transactions would take place.
The terminal in the supermarket is replaced online by the form where you enter your card details.
Das ist jetzt nichts außergewöhnliches, dass Zahlungen für eine Firma von Drittanbietern abgewickelt werden.
Im Supermarkt ebenfalls der Fall am Terminal. Ansonsten würden keine Transaktionen stattfinden.
Das Terminal im Supermarkt wird online durch die Maske ersetzt wo du die Kartendaten eingibst.
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Da, ali plaćanje u supermarketu se ne prikazuje kao npr. marinebeauty.co.uk na vašem izvodu.
Takođe, vaš supermarket vam ne šalje ponude za kockanje više puta putem SMS-a i imejla kada ste im već rekli da imate problem sa kockanjem.
Ko te plaća da pišeš sve ove zapaljive gluposti? Santeda? Lava Entertejnment?