Vrlo dobro znam o čemu pričam; prilično dobro prepoznajem obrasce koje ovde pokazujete i razumem ih.
Novac koji dobijete nazad vas neće izlečiti; to je novo gorivo koje hrani zavisnost, i na kraju se novac vraća tamo odakle je i došao.
O meni:
Srčani udar u ranim tridesetim, dve nedelje na intenzivnoj nezi, a zatim rehabilitacija i terapija. 50.000 evra duga koji će morati da se otplaćuje narednih nekoliko godina. A zašto? Kroz kockanje.
Daleko si od dna, ali si na dobrom putu ako nastaviš ovako i ne potražiš stručnu pomoć. Ponor je samo korak do tebe; još si nekoliko koraka udaljen.
Zavisnost od kockanja dijagnostikuju stručnjaci, a ne sami ljudi, i zahteva stručnu pomoć.
Odgovorite na sledeća pitanja bez izbegavanja odgovora:
- Koji su koraci preduzeti da bi se postalo bez kockanja?
- Da li su instalirani alati za blokiranje kako bi se sprečio pristup veb-sajtovima za kockanje?
- Ko je dijagnostikovao zavisnost? Samodijagnoza ili specijalista?
- Šta očekujete da ćete dobiti od povraćaja novca?
U tunelu frirolera si, ne percipiraš šta se dešava oko tebe, fokusiraš se na pogrešnu stvar.
Uzgred, ne snishodim se, samo ukazujem na problem, a to boli 😉
Primi moje reči k srcu, od nekoga ko je skoro umro od toga i zaista je bio na ivici.
Uzgred, samo delim svoje znanje o tome ko je čime rukovao, koji trgovac se pojavljuje na mapi i ko je to bio.
Zašto? Zato što sam delimično potpisao ugovor o poverljivosti, a neki slučajevi još uvek imaju nerešene tužbe. Štaviše, moje znanje bi vas samo još više gurnulo ka ponoru, a ja to ne želim; ne podržavam frirolovanje.
P.S.
Generalno, povraćaj sredstava je moguć samo jednom; završićete na crnoj listi dobro povezanih provajdera. Ovo se odnosi i na dobrovoljne povraćaje novca. Štaviše, delimično je zahvaljujući ovoj objavi što niko više ne izdaje povraćaj novca. Ozbiljnost poruke se gubi kada 12 ljudi napiše istu stvar u roku od nekoliko dana ili čak sati.