Nastaviću da pokušavam da vidim da li je neko drugi video to
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Tiekefnntn
Zlato
Tiekefnntn
pre 2 godina
Koliko im je trebalo da odgovore? Obložite tu gde treba da pošaljem e-poštu
Automatski prevedeno:
Katze1337
Anonymized668
Zlato
Anonymized668
pre 2 godina
Takođe možete da ih pozovete na kafu i tortu ako ne želite da pošaljete e-poštu.
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Zlato
Katze1337
pre 2 godina
Takođe možete da ih pozovete na kafu i tortu ako ne želite da pošaljete e-poštu.
You can also invite them for coffee and cake if you don't want to send an email.
Du kannst sie auch gerne zu Kaffee und Kuchen einladen, wenn Du keine Mail senden willst.
Automatski prevedeno:
pre 2 godina
Očigledno niste pročitali ostale poruke. Neću slati e-poštu kompaniji ako je pogrešna. Takođe smo svi odrasli ovde, pa vas molimo da budete ljubazni i s poštovanjem
Automatski prevedeno:
xxkjxx
Katze1337
Zlato
Katze1337
pre 2 godina
Opusti se, zašto si tako ljut? Samo smo na temi o refundiranju
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Jasmo079
Dijamantski
Jasmo079
pre 2 godina
Vidim da ste imali posla sa privatnim kazinom? I meni sam vratio depozit nakon što sam im ukazao na to šta rade nezakonito. Odgovornost je bila da se blokiraju igrači iz ograničenih zemalja kada su tamo uneli detalje da ne bi grešili i pogledajte svoj bankovni izvod i otkrićete da je uplata zapravo otišla nekom drugom. Moja je otišla u beskonačnost usluga za sastanke i pratnju koja je nelegalna, oni POGREŠNO KODUJU da bi dobili sredstva
Jednom sam deponovao nakon što sam napravio početni depozit, oni su više puta pokušali da skinu novac sa mog računa koristeći različite trgovce za različite iznose, na sreću, moja banka je to odmah našla i blokirala ga je, pretpostavljam, jer sam tek otvorio račun, ali da, ako zapretite da ćete ih odvesti u FCA i Ukgc koji će ih kazniti i prijaviti agencijama za pranje novca, oni će vam uskoro vratiti novac, takođe prijaviti vašoj banci i izvršiti povraćaj sredstava za to jer je to nezakonita operacija
Automatski prevedeno:
blancajaquet16
Bronza
pre 2 godina
O ONLINE KAZINIMA, IGRAO SAM U NEKOLIKO KAZINA, I REĆU TI O ISKUSTVU KOJE IMAM, BDM, KLADI se šteta, žele samo tvoj novac od depozita pa čak i ako igraš 24 sata po 0,10 centi , ne daju vam novac. nije besplatna igra, nije tužan bonus, bez obzira koliko novca uložite, sranje je... PLATIN KAZINO... uff ako vam daje bonuse i besplatne igre, ali pazite na dan kada želite da podignete svoj novac traže 50 hiljada zahteva, a kad im pošalješ sve što traže i više nemaju izbora, zatvore ti račun, ne daju ti pare i smeju ti se... pazi, to je super prevara, spinanga, nikad ne plaćaš, moraš biti veoma oprezan, sva kazina na mreži žele samo tvoj novac, ali da napravim povlačenje, mmm nikada, jednom kada sam našao kazino koji mi je platio BVIN, ali mali bonus zabava, to je jedini kazino koji mi je platio jednom, ostalo 1Mrda
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
pre 2 godina
Da li je neko imao ispravnu adresu e-pošte za Canapai?
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Tiekefnntn
Zlato
Tiekefnntn
pre 2 godina
Zdravo, da li ste morali nešto da im pošaljete i koliko im je trebalo da vam odgovore ili su samo vratili novac u roku od 2 dana?
Isti si momak kao i pre. Znam to jer ne možete da spelujete terapiju lol
Automatski prevedeno:
t99472znz9
yvlen
Srebro
yvlen
pre 2 godina
Ona je to napisala u postu 🙂 pa bih voleo da znam približan tekst 🙂
Automatski prevedeno:
Joddd
yvlen
Platinasti
yvlen
pre 2 godina
Puni ste BS, shvatate da je ecogra nezavisna laboratorija koja testira poštenost igara i da sve igre za igre moraju da testiraju svoje igre u nezavisnim laboratorijama. Dakle, vaš FOS sada radi jedan, samo je smešno kako je vaš nalog kreiran kada je lars blokiran
Automatski prevedeno:
Fabito
Srebro
pre 2 godina
Ljudi, da li je neko igrao na avintura_online? Uradio sam to pre 15 dana, osvojio sam 237.000 dolara i odbijaju da plate, traže selfi sa ličnom kartom koju sam poslao 100 puta i dalje ne plaćaju, obraćam pažnju na vaše komentare, hvala vam puno.