Hmm, možda bi onda bilo, vredi pokušati da im pošalješ imejl, da li su oni samo procesor plaćanja za ove trgovce, samo pokušavam da smislim kako bih im formulisao imejl?
Automatski prevedeno:
Elena1233
Anonymized1181
Platinasti
Anonymized1181
pre 7 meseci
Sada su tražili selfi sa mojom bankovnom karticom. Detalji transakcije i ID prodavca (već sam poslao transakcije), takođe su rekli da žele detalje o trećim licima, uključujući i gde sam vršio plaćanja. Rekli su da će, ako ne mogu da ih dam, slučaj biti zatvoren.
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Majdkdl
Dijamantski
Majdkdl
pre 7 meseci
Oni ne odgovaraju
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Anonymized1181
Dijamantski
Anonymized1181
pre 7 meseci
Oni ne odgovaraju
Automatski prevedeno:
kristaasle038
Elena1233
Platinasti
Elena1233
pre 7 meseci
Pitali su me isto, a onda uopšte nisam dobio odgovor.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Majdkdl
Dijamantski
Majdkdl
pre 7 meseci
Kada sam poslao imejl, rekli su da su oni kapija i da nisu umešani... Ali Spojnt je odgovorio pomalo ljutito, što me je navelo da pomislim da su definitivno umešani.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Elena1233
Dijamantski
Elena1233
pre 7 meseci
Tražili su mi i selfi, ali sam odbio rekavši da je to urađeno kao deo KYC-a, ništa od tada (to je bio četvrtak).
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Anonymized1181
Platinasti
Anonymized1181
pre 7 meseci
Da li bi procesor plaćanja imao obavezu da poništi bilo koju od ovih uplata?
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Majdkdl
Dijamantski
Majdkdl
pre 7 meseci
Da, ranije su mi procesori plaćanja vraćali novac.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Anonymized1181
Platinasti
Anonymized1181
pre 7 meseci
U jednom kazinu, kada odem na Oay na Apple Pay-u, na vrhu se pojavljuje link reafter.com, da li bi to bio procesor plaćanja?
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Elena1233
Dijamantski
Elena1233
pre 7 meseci
Zvuči mi kao da te ispituju da vide kakve dokaze imaš koji ih povezuju sa transakcijama 🤷♀️
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Majdkdl
Dijamantski
Majdkdl
pre 7 meseci
Ovo usmerava ka bržim rešenjima za plaćanje putem Spojnta
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Anonymized1181
Platinasti
Anonymized1181
pre 7 meseci
Šta radi?
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Majdkdl
Dijamantski
Majdkdl
pre 7 meseci
Reafter.com pokušajte ponovo da unesete to u svoj pregledač i brzo ćete videti da se menja na brža rešenja za plaćanje - ali sve je preko Spoynt-a
Pa, dobio sam imejl od Kardaka u kojem traže dodatna dokumenta i informacije koje sam već poslao. Baš me nervira.
Da biste potvrdili da kartica pripada vama, morate da navedete jedno od sledećeg:
Jasna fotografija vas kako držite karticu; Fotografija vašeg ličnog dokumenta postavljenog pored kartice; Izvod iz banke koji jasno prikazuje podatke o kartici.
Iz bezbednosnih razloga, srednjih 8 cifara broja kartice moraju biti maskirane, dok prvih 6 i poslednje 4 cifre ostaju vidljive.
Možete li, molim vas, potvrditi date informacije i pružiti više detalja o vašim transakcijama i trećoj strani na koju se pozivate, uključujući i gde ste vršili plaćanja?
Imajte u vidu da ako tražena dokumentacija nije dostavljena, vaš slučaj će biti zatvoren bez daljeg razmatranja.
Srdačan pozdrav,
Menadžer za sporove
Cardaq Limited | IXXOV grupa
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Platinasti
pre 7 meseci
Odlično, pretpostavljam da ovaj kazino mora da ih koristi kao procesor plaćanja? Poslaću im imejl.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Majdkdl
Dijamantski
Majdkdl
pre 7 meseci
Nisam siguran ali možda!
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Elena1233
Dijamantski
Elena1233
pre 7 meseci
Dobio sam isti imejl. Dosadno.
Automatski prevedeno:
Elena1233
Sabine1984
Platinasti
Sabine1984
pre 7 meseci
Tako sam iznerviran. Sada nam preuzimaju mik. Plus, već su dobili dovoljno informacija od nas. Nema potrebe za ovim.