NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 121)

od kirekin
|
2.140.920 pregleda 14.537 odgovora |
1...120 121 122...790
Dodajte post

Možete sami da odlučite da li prihvatate 25% ili ne. Možete napomenuti da pravila povraćaja sredstava nemaju prednost nad lokalnim zakonima. I koliko je novca u pitanju?

Takođe možete napomenuti da se promena koda dešava u pozadini, a vi to niste primetili.

Pravila takođe navode da diler mora da koristi 7995. Najbolje je ponovo se prijaviti na kazino nalog i fotografisati uplate kako bi se vremena mogla uporediti. Takođe generišete još jednu uplatu na kazino nalogu da vidite koji diler se pojavljuje. Onda bi trebalo da imate dokaz da diler vara.

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Zdravo

Depoziti su uzeti moje kompanije koje se nisu ni pojavile na Guglu.

Empire - paie reference CD 4045 KE25.57

Videogameshaven - CD 4045 EU25.43

0EFE2

KPDG

Svi depoziti su trebali biti u evrima, ali Empire depozit je referencirao KE.

Takođe, moja banka mi nije naplatila naknadu kao što je to inače slučaj ako se radi o plaćanju u stranoj valuti.

Poslao sam im e-poštu nekoliko puta i ne odustaju.

Upravo sam kontaktirao svoju banku.

Iako su moji depoziti uplaćeni u evrima na sajtu, uplate su vršene u GBP-ima, stoga nisam dobio nikakve dodatne troškove.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Tiekefnntn

Da li vam je paimentz.co.uk odgovorio i rekao nešto? Mislim da sam pročitao da su odgovorili za 3 radna dana, zar ne?

Automatski prevedeno:
Anonymized668

Da, odgovorili su i rekli da ću dobiti povraćaj novca za 2-3 dana. To se desilo

Automatski prevedeno:
Tiekefnntn

Znači, nisu postavljali nikakva pitanja ili bilo šta? Poslao sam im e-poštu i nisam ništa čuo, ali to je samo 2 radna dana od sada

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Ima li neko pojma ili sada šta su ovo 2:

PRL*MgTech

PRL*TheJansel

Automatski prevedeno:

Šta se paimentz.co.uk prikazuje na vašem bankovnom izvodu kao ili je otvoreno bankarstvo

Automatski prevedeno:
xxkjxx

Verujem da je to bila pomoć ili nešto slično

Automatski prevedeno:
Anonymized668

Takođe sam im poslao e-poštu i čekao odgovor. Ovde će objaviti svako ažuriranje

Automatski prevedeno:
xxkjxx

Verujem da je to pomagač*ap, ali imam lukavu intuiciju da su takođe SMPAIPF*THE i SPAIMPF*SKINSONLI

Automatski prevedeno:

Ninevin je samo prevara generalno, duguju mi novac i nikada mi ga nisu vratili

Automatski prevedeno:

Da li je neko video transakcije kao enigmu sas u Strazburu? Ako jeste, možete li pomoći kome ja kontaktiram

Automatski prevedeno:
Anonymized668

Ne radi za HELPERSM.VISIOLA . Ne mogu da pronađu nijednu uplatu

Automatski prevedeno:
Katze1337

Da li neko zna ko je to onda?

Da li su pronašli neku od vaših uplata?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Katze1337

Da li ste dobili odgovor od Paimentz Todai?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
fiore84

Nisam i poslao sam e-poštu u petak ujutro, druže

Automatski prevedeno:
Anonymized668

Zašto postavljaš ovo glupo pitanje?

Napisao sam da nisu pronađene isplate.

Shodno tome, ništa se ne može povezati sa ovim provajderom.

@ fiore84

Danas sam napisao drugu poruku i tražio informacije. I da li je moja originalna poruka primljena. 2 sata kasnije, dobio sam gore opisani odgovor.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Katze1337

Hoćeš li prestati da budeš grub prema meni pošto je ovo drugi put.

Takođe, da budem iskren, ne verujem u ono što kažete u ovom trenutku jer se čini da jednostavno volite da pokušavate da budete nepristojni prema ljudima

Automatski prevedeno:
Anonymized668

Hej brate,

čitanje i razumevanje su dve različite stvari, ako vam kažem da NIKAKVA PLAĆANjA ne mogu biti dodeljena, onda mi možete verovati.

Automatski prevedeno:
Katze1337

U redu, mislim da se desila pogrešna komunikacija. Trebao sam elaborirati. Da li su samo tražili pod imenom ili ste im dali i karticu sa koje je. Mogli bi da ga imaju pod drugim imenom u svom sistemu

Automatski prevedeno:
1...120 121 122...790
Idi na stranicuod 790 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti