Pisao sam trgovcima i Niku odvojeno tražeći kopije računa i dokaze o svim poslatim kupovinama. Naveo sam datume i iznose transakcija i prvih 6 i poslednje 4 cifre kartice. Iskreno, nisu me čak ni pitali. Ako ste pokušali, a oni su odbili, pokušajte ponovo sa drugom imejl adresom.
I have written to merchants and Niko separately asking for copy of receipts and proof of any purchases sent. I have provided transaction dates and amounts and the first 6 and last 4 card digits. They haven’t even questioned it to be honest. If you have tried and they have refused. Try again with a different email address.
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
Hvala vam puno na svima. Zaista cenim vašu pomoć, koliko vremena nakon imejla ste dobili odgovor ili povraćaj novca, molim vas?
U redu, poslao sam im imejl juče i odjednom više nisam mogao da uplaćujem depozit u kazinu sa svojom kreditnom karticom. Pa sam im poslao još jedan imejl, znao sam da su to oni, a danas mi je blokiran kazino nalog, tako da mislim da sam u pravom smeru, ali još uvek nisam dobio povraćaj novca 🤣
O, stvarno? Koji kazino? I na koje ime su bile transakcije? Jesi li poslao imejl i Coinexus-u i NBCGate-u? Nadam se da ćeš dobiti neki povraćaj novca!! 🙂