Da li biste imali nešto protiv da pošaljete footyheadlines1966@outlook.com Molim vas?! Trenutno im citiram njihovu aml/KYC politiku i tražim DSAR da pokažem šta znaju ili ne. Verovatno mi gubim vreme, tako da ću primiti svaki savet.
Automatski prevedeno:
Materialgirl84
dylanjukes6077
Dijamantski
dylanjukes6077
pre 7 meseci
Imao sam mnogo toga što su odbacili i jasan spoj, ali bih voleo da nešto proiziđe iz ovoga.
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Loo76
Dijamantski
Loo76
pre 7 meseci
Ovo je Niko
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Sabine1984
Dijamantski
Sabine1984
pre 7 meseci
Ne mogu ni da dobijem njene podatke, mislim da je to žena kojoj sam poslao poruku na Instagramu.
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Sabine1984
Dijamantski
Sabine1984
pre 7 meseci
Isto bla bla i meni
Automatski prevedeno:
luskwi
Srebro
pre 7 meseci
Zdravo
Zanima me da li neko ima informacije ili bi mi mogao pomoći kako da zatražim povraćaj novca za ove prodavce, jer zaista ne mogu ništa da pronađem o njima na mreži:
Sinkstek, Kalpeks, Inks2, Kripsvap, Teksvap
Revolut zaista izgleda ne želi da pomogne i ne razumeju problem.
Ove „kompanije" sve koriste MCC 6051, možete li mi, molim vas, pomoći?
Kako mogu da dobijem povraćaj novca od njih?
Automatski prevedeno:
dylanjukes6077
Materialgirl84
Bronza
Materialgirl84
pre 7 meseci
Da, apsolutno isto, da li bankarski koristite i Revolut?
Tražili su od mene da navedem razloge za plaćanja, ali oklevam da odmah uđem i zahtevam robu i usluge ili neku drugu opciju u kojoj piše da ne poznajem tu stranu.
Pitao sam Chat GBT detaljno o ovome i nastavio sam danas otkako sam dobio poruku o pregledu Revolut-a, ali pošto postoje transferi, još uvek nisam siguran da li je povraćaj novca moguć, zato sam ponovo objavio ovde.
I Transferop i Pejop su me odbili prošle godine.
Ali ostavljam zahtev za recenziju od strane Revolut-a otvorenim još neko vreme, u nadi da je još neko imao uspeha ili znanja i može da savetuje. Hm.
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Anonymized1181
Dijamantski
Anonymized1181
pre 7 meseci
Još uvek ne znam.. verovatno sve poriču. Da, teško ih je naći, frustrirajuće je.
Automatski prevedeno:
Emily23
Bronza
pre 7 meseci
Zdravo, da li je neko imao uspeha sa kompanijom za plaćanje/transfer?
Da li treba direktno da kontaktiram FCA i ombudsmana, ili postoje neki drugi načini da dobijem svoj novac nazad?
Ignorišu me i šalju neke automatske odgovore!
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Salamasalama
Dijamantski
Salamasalama
pre 7 meseci
Ona je i na Linkedinu, ali verovatno ga ne koristi. I ne mogu joj tamo poslati poruku. Još uvek nisam siguran ko je provajder plaćanja ili banka. Frustrirajuće.
Automatski prevedeno:
Arra89
Dijamantski
pre 7 meseci
Danas sam primio još 100 funti od goldveils ltd (Nikotpf). Smešno je kako sam ponovo osporio ovu uplatu u utorak, a oni su je danas vratili. Ali ne kada sam je prvobitno osporio u februaru. To je ukupno 490 funti vraćeno sada od 1300 funti koje sam poslao preko ovog trgovca.
Automatski prevedeno:
luskwi
Arra89
Srebro
Arra89
pre 7 meseci
Kako? Možete li mi reći šta ste rekli prodavcu? Da li ste podneli zahtev za povraćaj sredstava?
Automatski prevedeno:
Emyjay20
Zlato
pre 7 meseci
Nisam siguran da li je neko ovo video, ali izgleda da je Mystake promenio matičnu kompaniju Santeda u OnyxioN BV
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
Anonymized1159
Zlato
Anonymized1159
pre 7 meseci
Poslao sam ti i imejl. Upravo sam dobio još jedan odgovor od njih i izgleda da se ne sele.
Automatski prevedeno:
Arra89
luskwi
Dijamantski
luskwi
pre 7 meseci
Osporio sam preko Monzo banke, odbili su me, ali to je verovatno bilo označeno na Goldveils sistemu jer su mi vratili tačne iznose koje sam do sada osporio.
Automatski prevedeno:
luskwi
Arra89
Srebro
Arra89
pre 7 meseci
Hvala na odgovoru, dakle, vaš povraćaj sredstava je odbijen, ali ste dobili povraćaj novca bez kontaktiranja bilo koga?
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Arra89
Dijamantski
Arra89
pre 7 meseci
Koju imejl adresu ste koristili?
Automatski prevedeno:
Geo88
Mrtasty93
Zlato
Mrtasty93
pre 7 meseci
Amberfin nema odgovora, jedini način za povraćaj sredstava, uradio sam to i vratili su mi novac posle 14 dana
Automatski prevedeno:
AZGBG
dylanjukes6077
Zlato
dylanjukes6077
pre 7 meseci
Transfer je plaćanje, vraćaju novac, ali se zezaju.