Da li su vam dali detalje o tome kakvu dokumentaciju je XYZLOTR podneo? Podneću žalbu svojoj banci i bio bih vam veoma zahvalan ako biste imali te informacije.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Snowyhill84
Platinasti
Snowyhill84
pre 5 meseci
Da li se vraća novac preko Rillpay-a?
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Sabine1984
Platinasti
Sabine1984
pre 5 meseci
Ni ja, ne namerno. Odmah su odgovorili, rekavši da nemaju nikakve veze sa njima...
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Snowyhill84
Dijamantski
Snowyhill84
pre 5 meseci
Dakle, nije potvrđeno da su to oni. Šteta.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
sd80
pre 5 meseci
VAU, počeo sam da gledam trgovce iz prošlih evidencija, leto 2024. Možete li mi reći da li su to bili skorašnji podaci? Video sam veb stranicu za video igre na primer. Izgleda da je van upotrebe. Da li je putem formulara. Koliko davno?
WOW, so I started to look at merchants from past records, summer of 2024. Can you tell me if these were recent. I saw the website for videogames for example. It seems to be out of commission. Is it via form. How long ago?
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Idi uzmi kriptovalutu, BitSent/QuickBit ne vraćaju novac, ali sam uspešno vratio novac kod njih.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 5 meseci
FLVA
FLIVNAM
Tražim ovo već mesecima, može li mi neko pomoći?
Takođe, Artur Frommers - postoji veb-sajt koji ih definitivno podržava.
Brotoloc usluge - samr kao gore
Ili ako su to oni, ostavljaju prazne imejlove
Automatski prevedeno:
Klikken
Utbmitchy
Srebro
Utbmitchy
pre 5 meseci
Takođe tražim ovo, ažurirajte ako pronađete nešto.
Nažalost, to mi ne pomaže mnogo! Da li znate koja kompanija stoji iza toga? Ili imate kontakt? Ne mogu ništa da pronađem!
Automatski prevedeno:
Unbroken
Haye
Platinasti
Haye
pre 5 meseci
Bila je to digitalna platforma gde su mi, nakon plaćanja, kreirali nalog i sve ostalo za pristup funkcijama veb stranice. Nikada nisam pomenuo kriptovalute ili bilo šta slično. Podneo sam žalbu i u roku od nekoliko dana, trgovac mi je vratio novac.