Da, napunio sam se od krafta... ništa od veštačke inteligencije
Yes got full from craft… nothing from ai
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Zdravo, koliko dugo si čekao/čekala nakon što si poslao/poslala imejl? Prošle nedelje su mi rekli da mi vraćaju novac, ali nisam ništa dobio/primila 🙄🙄
Hi , how lomg did you wait plz after emailing , they told me last week they are refunding me but not received anything 🙄🙄
Mislim da su vratili novac posle nedelju dana ili tako nešto! Ali prošlo je dosta vremena pa se ne sećam mnogo.
I think they did refund after a week or so! But it has been ages so I don’t remember much
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Možete li proveriti imejlove da vidite, molim vas, imam oko 3 hiljade dolara kod njih, rekli su da su mi vratili novac preko telefona, ali ja jednostavno ne verujem ničemu što ovi trgovci kažu dok ne bude u mojoj banci.
Could you check your emails to see plz as o have about 3k with them they stated theyve refunded over the phone to me but i just do t believe anything these merchants say till its in my bank
Nakon što ste poslali svoju ličnu kartu, karticu i selfi kompaniji Cardaq, posle koliko vremena ste dobili odgovor ili povraćaj novca, i da li ste imali dokaz da su obrađeni preko Cardaq-a?
After you sent your id and card amd selfie to cardaq how long after did you get a reply or a refund please , and also did you have proof they was processed through cardaq ?
Ne veruj im - poslao sam sve Kardaku i na kraju su jednostavno prestali da odgovaraju. Uzeli su i prikupili sve moje podatke i sada dobijam samo ove spam pozive i tako to.
Dont trust them - I sent Cardaq everything and they eventually just stopped replying. Took and farmed all my details and I just get all these spam calls and stuff now.