Moraju da se bore za svoja prava i da imaju veoma dobre argumente.
TASlink negira bilo kakvu odgovornost, ali su pružaoci usluga plaćanja licencirani od strane FCA definitivno ranjivi.
Automatski prevedeno:
mausm
Kelly1234
Srebro
Kelly1234
pre 5 meseci
Da li ste poslali Cardaq-u podatke o transakcijama, imena/deskriptore trgovaca? Takođe bi moglo biti korisno pomenuti da ste pronašli veze sa dotičnom kompanijom u istoriji vaše mreže.
ICO nikada nije preduzeo nikakve dalje mere ni po jednoj od mojih žalbi.
Automatski prevedeno:
Materialgirl84
mausm
Dijamantski
mausm
pre 5 meseci
Da! Zamolio sam ih da zatraže povraćaj novca od banke primaoca - videćemo!
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
Platinasti
pre 5 meseci
Santeda sada veoma dobro sakriva svoje trgovce. Moja banka je više puta proveravala sledeće i ne može ni da dobije adresu!!
KOREBAS
LENDFOR
SOFEVO
TEKAVO
PIXELSN*171839159
CLOUDM
Ilvmnl
Automatski prevedeno:
Kelly1234
mausm
Dijamantski
mausm
pre 5 meseci
Da, poslao sam Cardaq-u imena trgovaca i opise. Ne pomeraju se sa mesta, ne razumem kako ljudi dobijaju povraćaj novca od njih!
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
Platinasti
pre 5 meseci
Jutros mi je GOLDUK vratio novac. Znam ko su procesori plaćanja, ali još ne mogu da podelim jer čekam još povraćaja i ne želim da to ugrozim.
Automatski prevedeno:
mausm
Kelly1234
Srebro
Kelly1234
pre 5 meseci
Čitav moj proces se otegao u beskonačnost sa verifikacijom, zahtevima za dokumentima itd., i poslao sam najmanje pet podsetnika, pretio sudskim postupcima i objavljivanjem, i tako dalje. Zatim, bez ikakve prethodne najave, dobio sam nekoliko povraćaja novca (mali iznosi svaki). Međutim, Cardaq mi još uvek nije poslao listu transakcija, već je samo naveo da je trgovac vratio plaćanja u njihovom sistemu.
Automatski prevedeno:
Pukuota1
Utbmitchy
Zlato
Utbmitchy
pre 5 meseci
Pa zašto ovo pišeš sada ako ne želiš da deliš detalje?
Automatski prevedeno:
dylanjukes6077
Bronza
pre 5 meseci
Da li je neko igrao u 'Alphadite kazinu'
Naplata se prikazuje kao
- Čuvari
na izjavi. Bilo kakav savet ili pomoć su dobrodošli
Automatski prevedeno:
Kelly1234
mausm
Dijamantski
mausm
pre 5 meseci
Poslao sam im sva dokumenta koja su tražili da bi me potvrdili, ovo traje već više od mesec dana. Ko vam je vratio novac, Cardaq, ako vam ne smeta da pitam? Hvala na pomoći.
Automatski prevedeno:
Sabine1984
Materialgirl84
Dijamantski
Materialgirl84
pre 5 meseci
Pogledajte kome su dali kopiju u tom imejlu.
Automatski prevedeno:
Aellis
Utbmitchy
Platinasti
Utbmitchy
pre 5 meseci
Mogu da ih kriju koliko god žele - samo da se pobune sa bankom i čekaju 45 dana -
Oni ih ne osporavaju, tako da ste u potpunosti pobedili ako ste bili oštećeni od strane kazina ili vam nije isplaćeno itd.
Automatski prevedeno:
mausm
Kelly1234
Srebro
Kelly1234
pre 5 meseci
Istog dana sam dobio povraćaj novca od MLS AST i SPH WLT, što bih pripisao Cardaq-u. Međutim, ovo nije 100% sigurno, jer sam kontaktirao i druge dobavljače plaćanja. Cardaq je bio jedini koji je potvrdio, u određenom roku, da je trgovac vratio novac u njihovom sistemu.
Automatski prevedeno:
mausm
Sabine1984
Srebro
Sabine1984
pre 5 meseci
Mislite na SENDS i Smartflowpayments? SENDS takođe ne preuzima odgovornost, iako je očigledno da obrađuju transakcije u velikom obimu kao prihvatač (prema Fintelegram-u).
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
Aellis
Platinasti
Aellis
pre 5 meseci
Ne mogu da osporim jer sam podigao previše, pa sam automatski na crnoj listi.
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
Pukuota1
Platinasti
Pukuota1
pre 5 meseci
Da mogu da se setim da to objavim kada dobijem ostale povraćaje novca
Automatski prevedeno:
Pyne1688
mausm
Dijamantski
mausm