Banka ih je sve uradila za mene, podigla ih je nakon što sam podneo žalbu, rekli su da je to rupa u zakonu i da je to zbog načina na koji su uzeli novac.
Da, i ja sam to mislila, imam i ja nekoliko toga 🙁 dress expert, poslala sam poruku u nedelju, odgovorili su u ponedeljak, tako da si verovatno u pravu, iskreno, imali su najlakši povraćaj novca koji sam imala, ali nisam imala mnogo njih kod njih. Nisam čula za to, pogledaću.
Yeah that was my thoughts too I have a few to that also🙁 dress expert I messaged on a Sunday they replied the Monday so you’re probably right they were honestly the easiest refund I had but didn’t have many with them. I’ve not heard of that one I’ll have a look about
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Zdravo Nik, možda sam pronašao link do rndrdream-a jer sam nekome poslao imejl i samo u prvom imejlu, bez prilaganja snimaka ekrana ili bilo čega, samo pominjem rndrdream opis, rekli su mi da nam pošaljete snimke ekrana transakcija i da ćemo se pobrinuti za to. Poslao sam ih u petak u 16 časova, pa ću sačekati do sutra da vidim kakav će biti sledeći odgovor. Ako vrate novac, poslaću vam sve informacije što pre, ali mislim da bi inače odgovorili da očigledno znaju ko je rndrdream ili bi rekli da nisu mi.
Transfer/plaćanje. Koji su ovo trgovci? Ili je u pitanju bankovni transfer? Znam da sam ih koristio, ali sam zaboravio ime trgovca. Poslali su mi imejl i tražili snimke ekrana.
Transferop/payop. What merchants are these? Or is it bank transfer? I know iv used them but forgot merchant name. They have emailed me and asked for screen shots.
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
To je njihovo ime za transfer i isplatu.
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
Danixxx
pre 5 meseci
To je njihovo ime za transfer i isplatu.
That is there name transferop and payop
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Hvala, poslao sam mnogo imejlova različitim ljudima... ne treba mnogo da se zbunim.
Automatski prevedeno:
Nic24
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 5 meseci
Moj prvi imejl je bio 5. aprila (nedelja), odgovorili su 6. tražeći informacije, a zatim ponovo 6. rekavši da će to ispitati, a 7. su potvrdili da će mi vratiti novac, i novac je stigao na moj račun u ranim jutarnjim satima 9.! I to zvuči obećavajuće u vezi sa rndrdream-om, hvala 🙂
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Tomell1234
Dijamantski
Tomell1234
pre 5 meseci
Rekao sam im da je to kockanje u kazinima koja nisu Gamstop! Već sam vam rekao da su ih onda sve podigli, nijedan od mojih nije prikazao kao kockanje, to je bilo pogrešno kodiranje trgovca, kao što je navedeno na celom forumu.