Betnindža, ti? Šta kažeš, nikad ih ne kontaktiraš.
Jesi li kontaktirao Segopej??
Have you contacted Segopay??
Ne, jesu li oni kapija? Jesi li ih kontaktirao?
Ne mogu da pronađem nijedan kontakt
Da li je neko nedavno dobio povraćaj novca od Consoletitans-a??
Zdravo momci, tražite:
zeltri
Kaktipej
tehnološka razmena
pomoć bi mi bila veoma zahvalna
Džusi je imala povraćaj novca za Mixcrede, ali nikome nije poslala imejl za njih, tako čudno, nisam čak ni imala njihovu imejl adresu.
Dobio sam povraćaj novca od Cardaq-a, zar ne, pa sam im ponovo poslao imejl, ali to je bilo pre samo nekoliko sati, tako čudno
Nisu vratili sve, baš čudno
I had refunds from cardaq didnt i , so emailed them again but that was only few hours ago , so weird
Nadam se da će skijaš pratiti pod istim poštanskim brojem
Koja banka?! To nisam imao/imala
info@token.io
Koje opise plaćanja koristi token?
Upravo sam dobio povraćaj novca od Passpoint SP Zoo 🙃 Spreman sam da podelim šta sam im rekao ako neko ima ovo
Oni ne za mene
Just had refunds from passpoint s.p z.o.o 🙃 willing to share what I said to them if anyone has these
Povraćaj novca manje od 24 sata
Možete li, molim vas, podeliti sa mnom šta ste rekli? Player95play@gmail.com
Can u pls share to me what you said ? Player95play@gmail.com
Imaš li ove?
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.