Kazino LOLADžEK, nije registrovan u Velikoj Britaniji. Sve transakcije preko različitih kompanija trećih strana. Recenzije sugerišu da imaju licencu Kurukaa. Odbijaju da daju bilo kakve informacije u vezi sa svojom licencom za kockanje i ne mogu da pronađu ništa u vezi sa njihovom licencom na njihovom sajtu. Traže od vas da pošaljete imejl da biste saznali bilo kakve informacije i kada to uradite, dobijete kartu, ali oni ne odgovaraju, nedelju i po kasnije. Čak i nakon što sam pročitao, potrebno im je do 24 sata da odgovore. Problem je bio kockanje maloletnika i još uvek nisu zatvorili nalog, nastavljaju da šalju promocije putem imejla i pokušao sam da ih kontaktiram, čet ne kaže ništa. Samo da treba da pošaljete imejl jer se informacije o kompaniji ne mogu davati u ćatu. Kada su saznali za kockanje maloletnika, ćatovanje je zatim onemogućeno i uklonili su Veliku Britaniju za registracije, proverio sam danas i još uvek ne dozvoljavaju korisnicima iz Velike Britanije, ali jesu. Nisu izvršili nikakve provere, verifikaciju starosti itd. Moje pitanje je, da li je neko imao posla sa Loladžekom? Da li neko zna odakle im je licenca? Stvarna licenca, da li je neko imao problema sa njima ili ima neke stvarne činjenice o njima.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.