AŽURIRANjE OD PIXELPAY SOLUTIONS LTD
Pokrenuo sam spor sa svojom bancom pre više od 2 nedelje, ali nema novosti i banka mi je od tada suspendovala karticu/račun.
Može li neko dati savet kako da odgovorim??
Već neko vreme se dopisujem sa njima. Poslao sam im snimke ekrana transakcija i podatke o mojoj kartici.
Imejl od - support@obelrix.com
Dragi ********
Razumemo da je ova situacija frustrirajuća i zabrinjavajuća za vas i ozbiljno shvatamo sva pitanja u vezi sa potencijalnim neslaganjima u transakcijama.
Cenimo što smatrate da su ove naplate pogrešno kodirane i najefikasniji način rešavanja problema jeste kontaktiranje vaše finansijske institucije. Povraćaj sredstava omogućava vašoj banci da direktno ispita trgovca i kodove transakcija, što je standardna procedura za ovakva pitanja.
Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
Srdačan pozdrav,
Tim za podršku
Imejl od - support@raidrial.com
Dragi ********
Razumemo da je ova situacija frustrirajuća i zabrinjavajuća za vas. Budite uvereni da sva pitanja u vezi sa potencijalnim neslaganjima u transakcijama shvatamo ozbiljno.
Uprkos našim kontinuiranim naporima, nismo uspeli da pronađemo nijedan račun ili evidenciju plaćanja koja odgovara podacima koje ste naveli.
Cenimo što smatrate da su ove naplate pogrešno kodirane i najefikasniji način rešavanja problema jeste kontaktiranje vaše finansijske institucije. Povraćaj sredstava omogućava vašoj banci da direktno ispita trgovca i kodove transakcija, što je standardna procedura za ovakva pitanja.
Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
Srdačan pozdrav,
Tim za podršku
Automatski prevedeno: