Da li biste mogli da potvrdite od kojih svih trgovaca ste uspeli da dobijete povraćaj novca preko Monza?
Automatski prevedeno:
Arra89
Ojay
Platinasti
Ojay
pre 2 meseci
Izvolite. Monzo nije vratio ni peni. Samo trgovci vraćaju novac (neki od njih) kada podnesem zahtev za povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
Ojay
Arra89
Srebro
Arra89
pre 2 meseci
Gospodine, hvala ti. Pretpostavljam da si pokušao isto sa ostalim trgovcima? Takođe, jesi li ovo pokušao sa nekim drugim bankama? Izgleda da je jedina koja pokreće povraćaj novca sa druge strane Monzo.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Arra89
Ojay
Platinasti
Ojay
pre 2 meseci
Rešavao sam sporove za otprilike polovinu trgovaca. Oni koje sam ranije naveo nisu mi ništa vratili, kao ni neki drugi. Izgleda da su sada u ćorsokaku.
Automatski prevedeno:
Ojay
Arra89
Srebro
Arra89
pre 2 meseci
FYI Tevvers je https://www.terraverse.info/en/ i registracija kompanija - https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/12729165
Ne odgovaraju na imejlove. Prošle godine sam uspeo da dobijem povraćaj sredstava protiv njih, a njihova adresa je bila uključena u povraćaj i podudara se sa podacima o kući njihove kompanije.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Dijamantski
pre 2 meseci
Tražim pomoć sa: Casper bets, Passpoint Sp i Radom pay sp, SP novčanik, IMG vibes
hvala ti!
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
antonstamanis
Dijamantski
antonstamanis
pre 2 meseci
Da li ste proverili istoriju pregledača za neke veze do toga kako su ove transakcije obrađene ili ko ih je obradio?
Automatski prevedeno:
pl4yer24
Srebro
pre 2 meseci
Zdravo ljudi, još uvek tražim način da kontaktiram sledeće trgovce:
NTBOST London
egaega
QCXAI TALLINN
HALSKOR Kardif
GMSKST
CL2SK Birmingem
Pretpostavio sam da bi to mogle biti skraćenice kao na primer NTBOST za NETBOOST ili GMSKST za GAMESKINS LTD
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Unbroken
Anonymized1181
Platinasti
Anonymized1181
pre 2 meseci
https://imgvibes.store/ Pokušavam da saznam da li je ovaj veb-sajt možda sa imgvibes-a
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Pyne1688
Dijamantski
Pyne1688
pre 2 meseci
Adresa img vibes-a je:
Vlkova 532/8
130 00 Prag 3
Češka
Imgcarousel.com je kompanija sa sedištem na ovoj adresi koja je kao sestrinska kompanija kompanije fusionwebvibes.com, dakle (img + vibes).
Poslao sam im imejl, ali nisam dobio odgovor. Mislim da su povezani i sa nbcgate-om (takođe registrovanim na ovoj adresi).
nema odgovora
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Unbroken
Dijamantski
Unbroken
pre 2 meseci
Vidi dole
Automatski prevedeno:
Unbroken
Anonymized1181
Platinasti
Anonymized1181
pre 2 meseci
Da, već sam pročitao ovo na forumu, hvala.
Ali mislim da je veb-sajt koji sam poslao imgvibes. Tvrde da nude 100% digitalne alate i ne izdaju fakture niti bilo šta slično. Pored toga, ne odgovaraju na moje imejlove. Sumnjivo...
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Unbroken
Dijamantski
Unbroken
pre 2 meseci
I druge kompanije nude digitalnu robu i podudaranje adresa! Ali ne znam, možda si u pravu, samo misliš da nije u Pragu?
Automatski prevedeno:
Arra89
Ojay
Platinasti
Ojay
pre 2 meseci
Da li bi teroristi i trvereri bili potpuno ista grupa? Kako ste ih pobedili?
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Arra89
pre 2 meseci
Izvolite. Monzo nije vratio ni peni. Samo trgovci vraćaju novac (neki od njih) kada podnesem zahtev za povraćaj sredstava.
here you go. Monzo has not refunded a single penny. Only the merchants refund (some of them) once I submit chargebacks
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Probajte walletto za mnogo toga
Automatski prevedeno:
Arra89
LizzieCG
Platinasti
LizzieCG
pre 2 meseci
Da li odgovaraju na imejlove? Da li se neki od njih ističe kao definitivno walletto? Hvala.
Automatski prevedeno:
Ojay
Arra89
Srebro
Arra89
pre 2 meseci
Koliko ja znam, da. Da budem iskren, upravo sam podigao galamu kada sam prikupio preko 500 plaćanja iz istog razloga kod 20 različitih trgovaca. Rekli su mi da odustanem, ali iz nekog razloga nekoliko je uspelo da se održi. Iskreno, više ne bi funkcionisalo, još uvek imam oko 20 plaćanja koja mi nisu refundirana. Da, mislim da je trvrers isti.