Da li su vam rekli i da ne mogu da identifikuju transakciju? Da li je bila Koinpaktiko?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
blancop
pre 3 meseci
Da li su vam rekli i da ne mogu da identifikuju transakciju? Da li je bila Koinpaktiko?
Did they also tell you they can't identify the transaction? Was it coinpactico?
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Rudnici žele novčanik, ali su rekli da ne mogu da pronađu transakciju. Pitali su me za podnesak pre 10 dana, da li ste i vi tražili podnesak?
Automatski prevedeno:
blancop
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 3 meseci
Da, i takođe čekam otprilike 10 dana na DSAR. Nema smisla zašto nekim ljudima vraćaju novac, a drugima kažu da ne mogu da pronađu transakciju.
Automatski prevedeno:
makelios6
Danixxx
Platinasti
Danixxx
pre 3 meseci
Bio bih vam zahvalan ako znate bilo šta o računarima kompanije pnmm u Varšavi u Poljskoj i BLCN u Velikoj Britaniji.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
blancop
pre 3 meseci
Da, i takođe čekam otprilike 10 dana na DSAR. Nema smisla zašto nekim ljudima vraćaju novac, a drugima kažu da ne mogu da pronađu transakciju.
Yes and i'm also waiting roughly 10 days for DSAR. It doesn't make any sense why they refund some people, and to the other people they say they can't find the transaction
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Izgleda da vraćaju novac kada se zatraži zahtev za DSA.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
makelios6
pre 3 meseci
Bio bih vam zahvalan ako znate bilo šta o računarima kompanije pnmm u Varšavi u Poljskoj i BLCN u Velikoj Britaniji.
I would be grateful if you know anything about pnmm Warsaw Poland and BLCN United Kingdom computers
Θά σου ήμουν ευγνώμων αν γνωρίζεις κάτι για pnmm Βαρσοβία Πολωνία και BLCN Ηνωμένο Βασίλειο ηλεκτρονικούς υπολογιστές
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Ne žao mi je što nemam te opise
Automatski prevedeno:
pl4yer24
Srebro
pre 3 meseci
Ljudi, kojim procesorima plaćanja šaljete DSAR?
Zapravo ne poznajem nikoga ko bi mogao da obradi moje uplate, pa pokušavam da pošaljem DSAR što većem broju procesora, nadajući se da ću pronaći neke transakcije.
Automatski prevedeno:
Org1991
HCZEE
Dijamantski
HCZEE
pre 3 meseci
Možete li mi reći koja se adresa prikazuje? Mislim da sam ih našao, kao i procesor plaćanja.
Automatski prevedeno:
HCZEE
Org1991
Srebro
Org1991
pre 3 meseci
Šta misliš, ne razumem
Automatski prevedeno:
Org1991
HCZEE
Dijamantski
HCZEE
pre 3 meseci
Koja je adresa koja se prikazuje na vašem bankovnom izvodu? Fitninja deskriptor
Automatski prevedeno:
HCZEE
Org1991
Srebro
Org1991
pre 3 meseci
To je samo fitnindža, to je to
Automatski prevedeno:
lamineyamal1
Danixxx
Bronza
Danixxx
pre 3 meseci
Molim te, reci mi kako
Automatski prevedeno:
Emyjay20
Arra89
Zlato
Arra89
pre 3 meseci
Da, pokrenuo sam sporove za oba, ali moja banka je odbila, a trgovac nije vratio novac. Drago mi je da ste imali uspeha!
Automatski prevedeno:
tharm
Danixxx
Zlato
Danixxx
pre 3 meseci
Da li su segpay i segopay isti? Segpay mi je odgovorio pre nekoliko meseci i rekao da su različita kompanija.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
lamineyamal1
pre 3 meseci
Molim te, reci mi kako
please tell me how
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
info@blitz-strike.com
Automatski prevedeno:
Bushyboy
Srebro
pre 3 meseci
Zdravo svima,
Nemam sreće sa povraćajem novca - da li neko ima informacije o tome?