Sve je od Roleta; ako neko nešto prepozna, molim vas da mi javite 😊
Automatski prevedeno:
Nic24
Srebro
pre 3 meseci
Da li je neko nedavno dobio povraćaj novca od PassPoint-a? Poslao je imejl Ivy i drugim imejl adresama na ovom forumu 5. juna i više puta od tada i nisam dobio nijedan odgovor?
Automatski prevedeno:
Nic24
Srebro
Nic24
pre 3 meseci
Da li je neko pronašao nešto za
Connect*club, DigitalTech/digitalkey, Actualplay, Playt ili skplayclick? I dalje se mučite sa njima.
Has anyone found anything for
Connect*club, DigitalTech/digitalkey, Actualplay, Playt or skplayclick? Still struggling with these.
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Još jedan pokušaj, da li neko ima pojma šta bi mogao biti connect*club pre nego što odustanem 😂
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
Juully8
pre 3 meseci
Koliko im je vremena potrebno da odgovore/povrate novac?
How long they take to reply/refund?
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Dobio sam povraćaj novca za 24 sata, možda malo duže, ali nije prošlo mnogo duže.
Automatski prevedeno:
keejan
Platinasti
pre 3 meseci
Ne moraju uvek tačno da znaju ko je to; mogu da podnesu zahtev za povraćaj sredstava i bez ovih informacija.
Kontaktirao sam ih, ali mi nisu odgovorili. Čekam već 2 dana.
pokušaću ponovo.
Povezao sam se direktno sa lancem Vally i odmah su mi odgovorili, ali nisu hteli da vrate novac. Potrudiću se da znam koliko mogu jer što se tiče pisanja, ne dozvoljavaju ljudima iz Austrije. Ali da li sam ubacio 1000 evra, morao sam da me verifikujem, što znači da su prekršili njihove uslove 😀
Automatski prevedeno:
Neustart
Vss18
Zlato
Vss18
pre 3 meseci
Koliko je transakcija bilo i kada su se dogodile? Možete li mi reći ukupan iznos? Ponudili ste mi samo delimičan povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Vss18
Neustart
Zlato
Neustart
pre 3 meseci
Vratili su sve, ali je bilo samo 400 evra, to bi mogao biti razlog. Nastavite da se borite. U početku nisu ni hteli.
Automatski prevedeno:
Neustart
Vss18
Zlato
Vss18
pre 3 meseci
Koliko brzo ste me kontaktirali nakon transakcija? Prošlo je dosta vremena za mene…
Automatski prevedeno:
Vss18
Neustart
Zlato
Neustart
pre 3 meseci
Mislim da je bilo oko 4 godine.
Automatski prevedeno:
Vss18
Zlato
pre 3 meseci
Mislim da Chain Vally više nije Ivypay, već Nylo LLC. Proveravao sam imejlove svaki put kada bih prebacio novac i dobio imejl od njih. Pokušaću da dobijem povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Neustart
Vss18
Zlato
Vss18
pre 3 meseci
I jesi li mi nadoknadio troškove, uprkos tome što je prošlo mnogo vremena? I meni su prošle četiri godine... 2022. i 2023.
Automatski prevedeno:
Vss18
Neustart
Zlato
Neustart
pre 3 meseci
Da, nema problema.
Automatski prevedeno:
Gianlu90
Srebro
pre 3 meseci
Može li mi neko pomoći da razumem kako da zahtevam povraćaj novca od Chain Valley-a? Pokušao sam preko Revolut-a, ali je zahtev odbijen zbog nedostatka dokaza.
Automatski prevedeno:
Neustart
Vss18
Zlato
Vss18
pre 3 meseci
Ko je bio primalac uplata?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Sarahlewis
Dijamantski
Sarahlewis
pre 3 meseci
Zdravo, šta da radim sa Barklisom na primer kada pokrenem spor? Moji svi dolaze kod nas kao Actualplay, playt i player?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Juully8
Srebro
pre 3 meseci
Zdravo Dani, dobio/la sam ovo od tima za korisničku podršku u vezi sa MIXCREDE i MTL dopunom. Ima li pomoći? Koristio/la sam ispravne podatke o kartici.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Thomas-091
pre 3 meseci
Odgovor na imejl u kojem se navodi da su uspešno pokrenuli povraćaj novca stigao je juče u 15:30 časova.
The reply email saying they’d successfully initiated the refund was at 15:30pm yesterday
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
Ako kažu da su vam vratili novac, onda ćete ga sigurno dobiti.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Juully8
pre 3 meseci
Zdravo Dani, dobio/la sam ovo od tima za korisničku podršku u vezi sa MIXCREDE i MTL dopunom. Ima li pomoći? Koristio/la sam ispravne podatke o kartici.
Hi Dani, received this from team user support regarding MIXCREDE and MTL Top Up. Any help? I’ve used the right card details
Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
O, stvarno 😫😫 ne znam šta da predložim pošto su mi vratili novac 🤔 samo ostani kod njih, je li to mnogo? Možda je razlog, ali sam onda dobila nekoliko hiljada nazad od njih