Zdravo. Da li neko zna? Uplatio sam depozit u Daytonaspin kazinu. Na računu piše PBC*twbz. Sredstva su skinuta sa mog računa, ali nisu uplaćena na moj kazino račun. Poslao sam im poruku putem ćaskanja uživo na veb-sajtu, ali kažu da uplata nije primljena. Ne znam šta da radim.
Da li neko ima informacije o BRICK STORE, XOR VISUAL LAYER i ART SOLUTIONS? Ne mogu da izvršim povraćaj novca jer je istekao rok, ali ako je neko imao direktan povraćaj novca, svaka pomoć će biti dobrodošla.
Da li neko ima informacije o BRICK STORE, XOR VISUAL LAYER i ART SOLUTIONS? Ne mogu da izvršim povraćaj novca jer je istekao rok, ali ako je neko imao direktan povraćaj novca, svaka pomoć će biti dobrodošla.
Does anyone have any info on BRICK STORE, XOR VISUAL LAYER AND ART SOLUTIONS? Can’t do chargeback as out of time frame, but if anyone has had direct refunds then any help will be appreciated
Automatski prevedeno:
pre 1 sat
Izbacili su me iz Cardaq-a zbog XOR-a i Art Souloutions-a.
Možete li da odgovorite na moje pitanje o Prilingu? Bio bih vam veoma zahvalan. Poslao sam imejlove kao što ste ovde objasnili, ali su mi rekli da nisu obradili te uplate. Hvala vam.