Zdravo Dani, gde si pronašla imejl od uSupport-a? Pa kako si shvatila da oni stoje iza nekih od optužbi? Pokušavam da pronađem njihov veb-sajt i ko su oni uopšte. Rekli su mi pre više od nedelju dana da su vratili novac, ali još uvek nisam ništa dobila, čudno.
Da li je neko koristio fishandspins ili povezane sestrinske sajtove (spindog, sharkspin) i može li da mi savetuje ko obrađuje plaćanja karticama za njih?
Odličan članak o trendovima koji su se širili među influenserima . Brzi rast viralnog sadržaja influensera menja način na koji publika svakodnevno interaguje sa društvenim mrežama.
... Ako iko ima sreće sa ovim, bio bih mu zahvalan na pomoći. Probao sam cardaq i unsupport, ali bezuspešno. Fishandspins je kazino koji ih obrađuje, ali nemam informacije o tome koji PSP se koristi osim što je povezan sa paymentIQ-om, spoynt - nijedan od njih ne radi.
„Oh. Dajte im nekoliko dana", odgovorili su mi rekavši da će istražiti. „U roku od nekoliko dana povraćaj novca je počeo da se prikazuje kao čekajući."