Mislim da sada postaju mudriji. Svi su ranije lako dobijali povraćaj novca, ali sada traže popunjene formulare i nisu mi odgovorili dve nedelje.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Utbmitchy
pre 2 meseci
Mislim da sada postaju mudriji. Svi su ranije lako dobijali povraćaj novca, ali sada traže popunjene formulare i nisu mi odgovorili dve nedelje.
I think they are getting wiser to it now. Everyone got refunds easily before but now they are wanting forms filled in and they haven’t replied to me for 2 weeks
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Oh, stvarno su to prokleti ljudi. Neka mi je sreća sada 😂
Automatski prevedeno:
jimmi88
Praky
Zlato
Praky
pre 2 meseci
Odgovorili su mi sa veoma čudnim odgovorom, ali su tražili detalje transakcije i datume. Samo da potvrdim, da li si dobio/la nazad Skinru od njih?
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Dijamantski
pre 2 meseci
Da li je neko uspeo da dobije povraćaj novca za
SP novčanik
SPH WLT?
Da li su povezani sa Spojntom? Ima li još neko informacija?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
sagemage
Dijamantski
sagemage
pre 2 meseci
Jesi li ikada negde stigao sa GLFI ili DTVLT druže?
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Ghtdt
Dijamantski
Ghtdt
pre 2 meseci
Jesi li pronašao/la SP novčanik?
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
Zlato
pre 2 meseci
Zdravo svima,
Pomažem prijatelju. Zamolio je trgovca da mu vrati novac i on je to uradio. Kazino je vratio gomilu stvari, uključujući:
„Dalje, zadržavamo pravo da prijavimo ovu prevarnu aktivnost i zloupotrebu platnih mreža relevantnim bazama podataka za upravljanje rizicima i crnim listama u industriji."
U stvarnosti, mogu li oni ovde bilo šta da urade osim da blokiraju karticu sa nekih sumnjivih mreža?
Hvala
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Dijamantski
pre 2 meseci
Da li neko zna procesore plaćanja za:
Dtvlt
digitalno kripto plaćanje
Mirai (keyspectr/playspectr kažu da to nisu oni)
DB Čeri
Čsvoper
nivo
MSTK
Živeli
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Vss18
Danixxx
Zlato
Danixxx
pre 2 meseci
Zdravo,
Nažalost, nisam čuo ništa od ponedeljka i upravo sam ponovo tražio ažuriranje.
U četvrtak sam otvorio drugi zahtev i dobio odgovor u roku od dva sata, ali od tada nisam ništa čuo.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Dijamantski
pre 2 meseci
Da li neko ima ili traži SP novčanik / SPH WLT?
Koje ste kazina koristili? Imate li informacije o PSP-ovima / interfejsu za plaćanje?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
LizzieCG
Dijamantski
LizzieCG
pre 2 meseci
Zdravo Lizi, jesi li morala stalno da se vraćaš na KeySpectr za Mirai? Vratili su mi novac za Playctr, ali su mi rekli da više nemam kod njih.
Automatski prevedeno:
Ojay
ajb4
Srebro
ajb4
pre 2 meseci
Chainswapper, crpyto sajt. Prilično je teško dobiti povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
jimmi88
Zlato
Praky
pre 2 meseci
Ne znam. Na mom izvodu iz banke piše Skinru Prague, a obradio ga je provajder plaćanja Nummus.
I don't know. My bank statement says Skinru Prague and it was processed by the payment provider Nummus.
Non lo so. Sul mio estratto conto sono Skinru Praga e sono stati elaborati dal provider di pagamento Nummus
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Da li znate za koga još Nummus obrađuje plaćanja? Što više opisa trgovaca bi pomoglo da se suzi polja jer izgleda da vrše povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Juully8
Srebro
pre 2 meseci
Sada, ovo je čudno. Dobio sam ovo za korisničku podršku tima, mislim da je bilo u vezi sa dopunom MTL-a (moguće da grešim). Sada koristite pogrešne imejlove, nemam pojma ko je „Margaret Rodžers"...
Nisam dobio ništa od MIXCREDE-a, obaveštavaću vas.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Juully8
Dijamantski
Juully8
pre 2 meseci
Dobio sam Mixcrede od Usupport-a, čekam da vidim da li će sada vratiti novac za PathSkier.
Automatski prevedeno:
tharm
Juully8
Zlato
Juully8
pre 2 meseci
Šta si rekao Pejpalu?
Automatski prevedeno:
Hubbabbubba
Juully8
Srebro
Juully8
pre 2 meseci
hej, dobio sam potpuno isto!
Različito ime, drugačija imejl adresa.
podaci o kartici su isti.
plaćanje u julu 2025. godine, kada nisam čak ni imao predmetnu karticu/broj kartice.
Jesi li ikada dobio/la taj povraćaj novca na svoj račun? Ja nikada nisam dobio/la svoj iako su rekli da su izvršili povraćaj novca.
ovo je zaista čudno
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Juully8
Dijamantski
Juully8
pre 2 meseci
Poslao sam imejl u podršku u vezi sa dopunom MTL-a i odgovorili su mi ovim:
Zdravo,
Hvala vam na strpljenju.
Pažljivo smo pregledali dostavljene informacije, uključujući deljenu adresu e-pošte i dokaz o uplati (POP). Na osnovu dostupnih podataka, nismo mogli da pronađemo odgovarajuće zapise u našem sistemu za navedeni datum transakcije.
Ukoliko imate dodatne informacije koje bi nam mogle pomoći u identifikaciji transakcije, slobodno ih podelite sa nama i rado ćemo dalje ispitati slučaj.