Zdravo svima, zanima me kako da zahtevam povraćaj novca i da li bi to oštetilo moj kreditni rejting ako su korišćene kreditne kartice i pokušam da nadoknadim gubitke preko njih? Bio sam u veoma mračnoj situaciji, ali (nadam se) sada sam se oporavio od zavisnosti od kockanja. Glavni spor koji imam je sa veb-sajtom pod nazivom WINBEAST. Molim vas, niko ne koristi ovaj sajt. Više od 10 puta sam tražio da mi se zatvori nalog i čak sam im rekao da sam zavisan i da sam u veoma mračnoj situaciji (rekao sam kako se osećam), a sve što sam dobio zauzvrat je bilo „žao mi je što se tako osećate, evo bonusa, pa ćete nastaviti da igrate sa nama". Takođe su rekli da ne mogu da zatvore moj nalog iako su rekli da mogu i da moj VIP menadžer može. Probao sam sve, ali konačno sam izgubio želju nakon što sam izgubio hiljade i bio sam u veoma lošem stanju nekoliko nedelja. Dakle, zbog ovog konteksta i činjenice da ne posluju legalno u Velikoj Britaniji, pa čak ni legalno ne posluju svuda, pretpostavljam da bez ovih mera, da li mislite da imam šanse da dobijem povraćaj novca putem kreditnih kartica i da li bi to uticalo na moj kreditni rezultat?
Automatski prevedeno: