Posle dve nedelje, Paimentz je konačno odgovorio na moju e-poštu. Pogledajte šta je sledeće
Automatski prevedeno:
Mrtasty93
Dt100
Zlato
Dt100
pre 2 godina
Da li pričate o Gumballu? Nisu mi odgovorili od mog prvog mejla pre nedelju dana
Automatski prevedeno:
Frewcrew24
ginana1
Srebro
ginana1
pre 2 godina
Biće mi zainteresovano da čujem kako se snalaziš pošto imam mnogo transakcija sa njima. Ne želim da vam puknem balon, ali po mom iskustvu, nateraće vas da sačekate nedelju dana i pošaljete standardni odgovor okrivljujući trgovca. Nadam se da ćeš imati više sreće od mene!
Automatski prevedeno:
Dt100
Mrtasty93
Dijamantski
Mrtasty93
pre 2 godina
Da druže, ne znam više koje transakcije tražim!
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
pre 2 godina
Probudio sam se zbog povraćaja sredstava od Helpersm*ap danas, poslao sam e-poštu škotskom, mislim da je .com i bio je na mom nalogu. Ne znam ko je vratio novac!
Automatski prevedeno:
Frewcrew24
Dt100
Srebro
Dt100
pre 2 godina
Razred, na koju imejl adresu ste to poslali??
Automatski prevedeno:
Mrtasty93
Dt100
Zlato
Dt100
pre 2 godina
Koliko im je trebalo da odgovore 🙂
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
pre 2 godina
S upport@helpersm.com
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
Mrtasty93
pre 2 godina
Koliko im je trebalo da odgovore 🙂
How long did it take for them to answer 🙂
Automatski prevedeno:
pre 2 godina
Nisu! Upravo sam se probudio sa povratom novca. Mogu pokušati da ga izvade, ali će danas biti povučen 🤣
Automatski prevedeno:
Mrtasty93
Dt100
Zlato
Dt100
pre 2 godina
Vau lepo 🙂
Živeli
Automatski prevedeno:
BigDavo
Dt100
Srebro
Dt100
pre 2 godina
Pre koliko vremena ste im poslali e-poštu?
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
BigDavo
pre 2 godina
Pre koliko vremena ste im poslali e-poštu?
How long ago did you email them?
Automatski prevedeno:
pre 2 godina
utorak uveče. Nisam imao odgovor, mogli su to oni ili paiz, jer nisam dobio nikakav odgovor ni od njih otkako sam im davao sranja lol
Automatski prevedeno:
BigDavo
Dt100
Srebro
Dt100
pre 2 godina
Paimentz mi je poslao e-poštu tražeći podatke o mojoj kartici, a zatim još jednu tražeći detalje o transakcijama. Odgovorio sam im i poslao dva e-poruka na mejlove pomagača na njihovoj veb stranici…molite se za mene lol!
Dobiti novac nazad bi bilo sjajno, ali čovječe, volio bih da mogu samo očistiti svojih 1000 dana od kockanja i spasiti sebe stresa od svega ovoga.