Zdravo. Već sam sarađivao sa njima. Nisam uspeo da dobijem povraćaj novca. Ako se ne varam, to je Walleto/
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
billi85
Zlato
billi85
pre 2 meseci
Zdravo. Kako si? Jesi li uspeo/uspela da kontaktiraš Xpate i dobiješ povraćaj novca?
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Anonymized1181
Platinasti
Anonymized1181
pre 2 meseci
Zdravo. Da, igrao sam. Ako ste zainteresovani za pobedu, isplate su veoma loše i dugo traju. Njihovi procesori plaćanja su Xpate i Walleto. Veoma su problematični.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Platinasti
DjumK
pre 2 meseci
Zdravo. Xpate često ovako postupa sa igračima. Pokušaj da podneseš žalbu protiv njih ombudsmanu.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Platinasti
Alfred_ANTONYAN21
pre 2 meseci
Zdravo. Molim vas, pomozite mi da napišem pismo ombudsmanu. Xpate me stvarno nervira. Potrošio sam toliko vremena na ovo. Molim vas, pomozite mi.
Automatski prevedeno:
Wanderlust
Zlato
billi85
pre 2 meseci
Zdravo. Da li je neko ikada čuo za WWELTD? Rečeno mi je da je to Xpate, ali mislim da je to greška. Zapravo sam već imao posla sa Xpate-om i nemoguće ih je kontaktirati.
Hello. Has anyone ever heard of WWELTD? I was told it's Xpate, but I think that's a mistake. I've actually had dealings with Xpate before, and they're impossible to reach.
Hallo. Hat jemand schon einmal von WWELTD gehört? Mir wurde gesagt, dass es sich dabei um Xpate handelt. Aber ich glaube, das ist ein Irrtum. Ich hatte nämlich schon mit Xpate zu tun. Die lassen sich nicht erreichen.
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Za WWELTD sam upravo dobio povraćaj novca kroz spor sa mojom bankom. Nisam mogao da pronađem nikakve informacije o njima osim da su navodno sa sedištem u Šefildu, Velika Britanija, i da imaju MCC kod 8299 - Škole.
Automatski prevedeno:
Wanderlust
Zlato
pre 2 meseci
Ažuriranje u vezi sa mojim ostalim sporovima za WWELTD, ILVMNL, CRRZN i TCHTXT, sada sam dobio povraćaj novca za sve njih od moje banke.
Automatski prevedeno:
col211
JosieRosie46
Zlato
JosieRosie46
pre 2 meseci
Ima li radosti?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Wanderlust
Dijamantski
Wanderlust
pre 2 meseci
Zdravo,
Da li je sve ovo bilo na kreditnoj kartici kod Barklija ili je uključen i bankovni račun?
Imam mnogo toga sa GLFI-jem što ću morati da osporim uskoro nakon što ignorišu moja 3 imejla.
Automatski prevedeno:
Wanderlust
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 2 meseci
Zdravo, sve su bili bankovni računi, bez kreditnih kartica. U početku su oklevali, ali kada sam im detaljno objasnio, rado su podneli prigovore. Možda je najbolje da ih kontaktirate putem ćaskanja uživo i oni će moći da podnesu masovne prigovore.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Wanderlust
Dijamantski
Wanderlust
pre 2 meseci
Super, hvala.
Da li morate da osporite ovo u određenom vremenskom roku?
Automatski prevedeno:
Wanderlust
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 2 meseci
Mislim da je to 120 dana
Automatski prevedeno:
Org1991
Wanderlust
Dijamantski
Wanderlust
pre 2 meseci
da li su bankovni transferi?
Automatski prevedeno:
Wanderlust
Org1991
Zlato
Org1991
pre 2 meseci
Debitna kartica
Automatski prevedeno:
DjumK
Zlato
pre 2 meseci
Zdravo. Da li neko ima informacije o csmket-u? Rečeno mi je da je to ili Xpate ili Walleto. Da li neko zna?
Automatski prevedeno:
DjumK
barborasp
Zlato
barborasp
pre 2 meseci
Zdravo. Imao sam ovo iskustvo. U pitanju je Walleto. Kakva gomila prevaranata. Zaista je teško dobiti povraćaj novca. Oni su prava gomila nitkova.
Automatski prevedeno:
Miki33
Zlato
pre 2 meseci
Tražim
AIBRUSH/AIBRUSH GENERATOR (LONDON)
STEREO MEK (LONDON)
WSPAY (VARŠAVA)
ECSPARK3 (Talin)
VERCS 2 (UK)
Hvala
Automatski prevedeno:
barborasp
DjumK
Platinasti
DjumK
pre 2 meseci
Zdravo, jesi li uspeo/uspela da vratiš novac? Kako?
Automatski prevedeno:
Honorher
Srebro
pre 2 meseci
Molim vas, može li neko da pomogne sa kontakt informacijama za
digitalna tehnologija London
Orirad London
Tcp*miksedfinds.com
Automatski prevedeno:
Lisa2
Miki33
Platinasti
Miki33
pre 2 meseci
Zdravo. ECSPARK3 (TALIN) – deo su Walleto-a. Teško je dobiti povraćaj novca.