O, stvarno? Mislim da su svi moji bili u kategoriji roba/usluga, a ne onako kako je opisano. Da budem iskren, na početku mog su stvarno odugovlačili, trebalo im je dosta vremena da zapravo počnu sporove.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Wanderlust
Dijamantski
Wanderlust
pre 2 meseci
Nažalost, da, pretpostavljam da je to savetnik koga dobijete. Moji razgovori su se dva puta završavali tokom sporova, tako da to nije pomoglo. Njihovo odeljenje za žalbe me je pozvalo zbog toga koliko je loše bilo danas. Jednostavno sam imao osećaj kao da nisu pokušavali da mi pomognu, da budem iskren protiv sumnjivih kompanija - što ću i reći. Srećan sam što sam kupac više od 20 godina, ali kada zatražim pomoć, računar kaže ne.
Automatski prevedeno:
col211
Zlato
pre 2 meseci
Zaista razmišljam da odustanem od dobijanja bilo čega nazad od ovih kompanija. Trenutno mi se čini kao potpuno gubljenje vremena. Još jedno pitanje, da li postoji veza između Volt-a, Kryptonim-a i Ivy Pay-a?
Automatski prevedeno:
Wanderlust
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 2 meseci
Da li možete da ih osporite putem aplikacije? Kao za svaku pojedinačnu transakciju?
Automatski prevedeno:
luddez10
Praky
Bronza
Praky
pre 2 meseci
Zdravo, imam dosta toga sa skinru i sknrun. Možete li mi poslati informacije koje imate kako bih ih mogao direktno kontaktirati? Hvala unapred.
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
luddez10
pre 2 meseci
Zdravo, imam dosta toga sa skinru i sknrun. Možete li mi poslati informacije koje imate kako bih ih mogao direktno kontaktirati? Hvala unapred.
Hello, I have a lot with skinru and sknrun. Can you please send the info you have so I can contactt them directly? Big thanks in advance
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Nemam direktan kontakt sa Skinruom.
Potrebno je da kontaktirate provajdera plaćanja koji je obradio transakciju koju pronađete u istoriji aktivnosti vašeg pregledača.