Imam snimak ekrana istorije pregledanja, ali ne daje jasan odgovor o kome se radi.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Kelly1234
Dijamantski
Kelly1234
pre 2 meseci
Pa, ponekad to kriju na razne načine. Takođe možete proveriti preko podešavanja privatnosti na telefonu tako što ćete otići na izveštaj o privatnosti aplikacije > aktivnost mreže veb-sajta, zatim kliknuti na veb-sajt i prikazaće vam se povezani linkovi.
Automatski prevedeno:
Romeo87
Dijamantski
pre 2 meseci
Da li je Globalfin takođe deo walletto-a?
Automatski prevedeno:
Macke96
Kazper_82
Bronza
Kazper_82
pre 2 meseci
Imaš li nešto o NEXAD-u?
Automatski prevedeno:
Org1991
DjumK
Dijamantski
DjumK
pre 2 meseci
@Djumk, kako znaš da je Walletto obradio DCT key4ge1? Da li su ti vratili novac?
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Macke96
Platinasti
Macke96
pre 2 meseci
Zdravo. Našao sam NEXAD na gtspin-u. Kontaktirao sam tim za podršku sajta u vezi sa povraćajem novca. Nisu ga obradili. Moja banka mi je rekla da su obradili uplatu od Xpate-a i predložili su mi da pokušam da ih kontaktiram. Ali Xpate ne odgovara.
Automatski prevedeno:
Macke96
Alfred_ANTONYAN21
Bronza
Alfred_ANTONYAN21
pre 2 meseci
Kontaktirali ste NEXADS tim za podršku?? Koji sajt koriste?
Automatski prevedeno:
Macke96
Alfred_ANTONYAN21
Bronza
Alfred_ANTONYAN21
pre 2 meseci
Ili mislim koje su kontakt informacije njihovog tima za podršku??
Automatski prevedeno:
Macke96
Bronza
pre 2 meseci
Da li je neko dobio nešto od imageaisupport.com??
Automatski prevedeno:
Miki33
Org1991
Zlato
Org1991
pre 2 meseci
Moje uplate idu preko Xpate-a. Međutim, kada posetim sajt koji ste mi dali, njihov PSP je naveden kao Katarun; ili su promenili PSP-ove, ili Veridra ne koristi Xpate.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Romeo87
Dijamantski
Romeo87
pre 2 meseci
Bilo bi mi zanimljivo da čujem da li neko ima informacije o ovome. Još uvek čekam svoj Dsar od Barklisa.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Dijamantski
pre 2 meseci
Da li je neko imao sreće sa dsar-ima iz Walletto-a?
teško je pronaći na forumu, ali koji trgovci spadaju pod Walletto? Cpto mi je već vraćen novac
Automatski prevedeno:
Lisa2
Platinasti
pre 2 meseci
Zdravo. Tražim informacije o
E-KUPOVINA
kcraft2
Može li neko da pomogne?
Automatski prevedeno:
DjumK
Lisa2
Zlato
Lisa2
pre 2 meseci
Zdravo. Ako se dobro sećam, kcraft2 je korišćen na veb-sajtu WinWinter. Na tom sajtu, isplate su otprilike 50/50. Međutim, ako zahtevate povraćaj novca preko vaše banke, vaš račun na sajtu može biti blokiran. Plaćanja za kcraft2 obrađuje Xpate.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
DjumK
Zlato
DjumK
pre 2 meseci
Zdravo. Da, ako je u pitanju Xpate, može se desiti da dugo čekate na povraćaj novca, a čak ni tada nema garancije da ćete ga dobiti. Često se čini kao da su nekako zaštićeni.
Automatski prevedeno:
Steffyyy1807
Looohis
Bronza
Looohis
pre 2 meseci
Zdravo, imaš li imejl za
sklfn
actualskills.com
igra
Molim vas?? Ne mogu da ih nađem
Automatski prevedeno:
Steffyyy1807
xbigguyxxx
Bronza
xbigguyxxx
pre 2 meseci
Zdravo, možete li mi pomoći tako što ćete mi reći kako da dobijem povraćaj novca sa moje banke preko Revolut-a za ove strane kazina?
Hej, banka „ne za DigitalTech" neće podneti zahtev za povraćaj sredstava i ne može da dobije odgovore na imejlove koje su ljudi predložili u ćaskanju. Podneo sam zahtev za povraćaj sredstava za connect*club, još uvek nisam dobio odgovor.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Dijamantski
pre 2 meseci
Danas sam malo tražio po ARN-ovima, pronašao sam brojeve preduzeća unutar ARN-ova i mnogo trgovaca je pod istim brojevima preduzeća. Napravio sam listu ispod.
Da li je neko imao sreće da dobije procesore plaćanja ili da dobije banke ili MID brojeve za bilo šta od dole navedenog? Još uvek čekam da moj Barclay DSA u potpunosti stigne, pa se nadam da ću videti više o tome.
SKPLAYCLICK (Lefkosija) / PLAYT / ACTUALPLAY — jedan kupac