Može li mi neko reći šta su napisali ivypay-u da bi dobili povraćaj novca za kryptonim? Stalno govore da kontaktiramo jedni druge 🙄 Pokazao sam im dokaze da su drugi igrači dobili povraćaj novca od ivypay-a, a oni samo lažu moju fsce kompaniju govoreći da ne izdaju povraćaj novca! Quantipay Ag se takođe pojavio u mojoj tabeli sa plaćanjima iz kryptonim imejla. Dakle, očigledno je da oba obrađuje ivy. 

Da, kriptonim, pošaljite mi eksel tabelu sa svim podacima. Sa mog revolut naloga je promenjeno u funte, a zatim je na putu do kazina promenjeno u američke dolare, a kada je stiglo na moj račun, ponovo je bilo u funtama. Koristio sam brže bankovne uplate za depozite. Poslao sam im samo mojih 14 snimaka ekrana za kriptonim virtuelne usluge. Ali u tabeli u imejlu od kriptonima bilo je još 5 transakcija za kvantipej AG. Tako da mogu samo da pretpostavim da je ivy.token obradio i ovo. Nervira me, drugi dobijaju povraćaj novca, a onda procesori lažu kao da ne vraćaju novac.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.