Da li je nekome zatvoren bankovni račun? Kakav je bio postupak? Moj novac je uložen „radi pomirenja". Savetnik me je obavestio da ga nisu čuvali, da je i dalje moj.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 41 minuta
Ništa protiv tebe, druže.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Foxtrot90
Platinasti
Foxtrot90
pre 38 minuta
Vratio sam skoro 3 hiljade dolara, a kompanija koja je izdala karticu mi je odmah zamrznula račun. Bio je jul, a još uvek nemam pristup računu. Podneo sam formalnu žalbu nakon više od 6 nedelja, a rezultata nema.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Snowyhill84
Platinasti
Snowyhill84
pre 32 minuta
Podneo sam 28 zahteva za povraćaj sredstava, bio sam potpuno iskren sa savetnicima, a stručnjak za sporove mi je rekao da mogu da podnesu zahtev na osnovu lažnog predstavljanja. Vratio sam novac od strane dva trgovca, jednom za 48 sati, a drugom nedelju dana kasnije. Zatim, oko nedelju dana nakon što je moj račun otišao na pregled. Pre dva dana, moj novac je otišao na pomirenje. Novac sa mog glavnog bankovnog računa i moja ušteđevina.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Dijamantski
Foxtrot90
pre 31 minuta
Došlo je do neizmirenja obaveza po mojoj kreditnoj kartici samo zato što sam im rekao da sam se kockao pokušavajući da dobijem povraćaj sredstava, što je bilo protiv uslova. Pretpostavljam da bi sa bankovnim računom problem bio u dobijanju povraćaja sredstava iz bilo kog razloga, a zatim u ostvarivanju većeg broja transakcija i nastavku dobijanja povraćaja sredstava nakon što su prethodne namirene? Da li je to slučaj? Ako je tako, pretpostavljam da je to finansijski rizik za njih ako žele da vam nastave da pružaju tekući račun, a to postane neprofitabilno zbog broja sati koje provode rešavajući sporove. Uopšte nije fer, ali pretpostavljam da je legalno i bilo bi u skladu sa njihovim uslovima. Zaista se nalazimo u nepravednoj situaciji!
Automatski prevedeno:
XkBoii
Sarah222
Dijamantski
Sarah222
pre 30 minuta
Da li su ostali u toku ili ih je trgovac osporio?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 25 minuta
Mislim, imam gomilu dokaza da sam bio iskren prema njima. I da sam odvraćao savetnike od prevare itd., ali sam bio iskren u vezi sa svojom zavisnošću od kockanja i išao sam na savetovanje zbog toga, ali verovatno sam sada previše rizičan za njih iako se nisam kockao mesecima. Nisam podneo nikakve druge zahteve za povraćaj sredstava osim njih 28, ali sam imao žalbu kod bilo kog trgovca. Samo je frustrirajuće, pretpostavljam.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Dijamantski
Foxtrot90
pre 21 minuta
Da, to je smešno. Banke bi trebalo da budu u stanju da pretpostave ove uplate sa kilometra udaljenosti. Pogotovo ako je mnogim od ovih trgovaca potrebno 10 minuta da pronađu sve informacije o njima, kao što su direktori itd. za one sa sedištem u Velikoj Britaniji. Postoji jedna žena koja je bila direktorka 347 kompanija i dala je otkaz u svima tokom nekoliko meseci. Sve su osnovane u slično vreme. Pretpostavljam da su sve prevarne trgovce.
Automatski prevedeno:
XkBoii
XkBoii
Dijamantski
XkBoii
pre 21 minuta
2851* kompanija
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 17 minuta
Da, ludost, zar ne. Mislim da će se u godinama koje dolaze sve ovo isprazniti na veliki način, kao ona stvar sa brzim kreditima pre mnogo godina.