morate imati licencu UKGC u UK prema zakonu o kockanju iz 2005., oni nemaju nikakvu licencu i zapravo im je uopšte zabranjeno da rade u UK, imaju veb blokove na svojoj veb stranici da bi ovo sproveli, ali koriste više URL-ova da bi izbegli ove blokove (imam dokumente iz ACMA-e i par iz Španije/Švedske koji to podržavaju) koristili su drugačiji kod trgovca da zaobiđu činjenicu da rade ilegalno i čak sam povezao nekoliko ove kodove za "poslove" koji čak i posluju u UK kao prodavnica elektronske robe. Rekao bih da imam šansu.
Takođe razmišljam da ovo prijavim relevantnim vlastima (policiji, relevantnim komisijama za kockanje) povrh bilo koga drugog, Rojters je napravio izveštaj o ovoj stvari koja se dešavala pre nekoliko godina, tako da sam siguran da bi bili zainteresovani za sve i ovo, dođavola, verovatno postoji nekoliko drugih medija koji bi izveštavali o ovome (nije bilo predugo, istraga BBC-a je puštena u etar u Velikoj Britaniji o tome da preduzeća sa sedištem u Curacao deluju nezakonito)
Automatski prevedeno: