Kako pišete svoje žalbe? Možete li mi dati primer?
Automatski prevedeno:
susu
Cocohibs1
Bronza
Cocohibs1
pre 2 sati
Molimo vas da objavite svoju žalbu.
Automatski prevedeno:
Pyne1688
Thomas-091
Dijamantski
Thomas-091
pre 2 sati
Šta si onda rekao, molim te??
Automatski prevedeno:
Thomas-091
Zlato
Pyne1688
pre 2 sati
Šta si onda rekao, molim te??
What did you say to then please??
Automatski prevedeno:
pre 2 sati
Kome?
Automatski prevedeno:
Pyne1688
Thomas-091
Dijamantski
Thomas-091
pre 2 sati
Podrška za Clarfin
Automatski prevedeno:
Thomas-091
Zlato
Pyne1688
pre 2 sati
Podrška za Clarfin
Clarfin support
Automatski prevedeno:
pre 2 sati
Posetite https://claricfinhelp.com/ i popunite sve to. Takođe pošaljite imejl na support@claricfinhelp.com Uverite se da ste sve uradili kako treba iz prvog puta kako biste ubrzali stvari. Dostavite zvanični izvod iz banke u PDF formatu i recite im da nikada niste čuli za njih i da niste obavili ove transakcije i da ćete uključiti vlasti ako vam ne vrate sav novac. Dostavite snimke ekrana iz banke. Navedite prvih 6 i poslednje 4 cifre sa korišćene kartice. Prilično su brzi. Kopirajte i nalepite poslatu e-poštu i šaljite je svaki dan dok ne odgovore.
Automatski prevedeno:
LP2710
Lisa2
Platinasti
Lisa2
pre 2 sati
Pokušavam da pronađem trgovca
Automatski prevedeno:
Vss18
Zlato
pre 2 sati
Zdravo,
Može li mi neko pomoći sa
FCDIG
Uvidi UK
Skinovi prijatelja
PrettyLittleThing
Ekoski
Arušap
Mali
kognitum rešenja
neodot
Nilakva
Sk:ns klinike
Da li neko poznaje ove dilere?
Automatski prevedeno:
Vss18
Zlato
pre 2 sati
Možete li mi pomoći sa ovim dilerom?
društvenoKing
pnsknb
Piqk*spreman za romiranje
Hvala
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Sarah222
Dijamantski
Sarah222
pre 59 minuta
Zdravo Sara,
Kako su se zvali trgovci, ako vam ne smeta da pitam?
Automatski prevedeno:
portersv
LP2710
Bronza
LP2710
pre 44 minuta
Ako su svi ovi trgovci povezani sa XPate-om, da li je realno moguće dobiti povraćaj novca od njih?
Ima dosta postova ovde koji kažu da XPate često ne odgovara i ne vraća novac direktno, pa se pitam da li je neko zaista uspeo da povrati sredstva od Lesski, Zenski, Temdot, Quedot ili Quecs2.
Automatski prevedeno:
portersv
Vss18
Bronza
Vss18
pre 43 minuta
Takođe tražim pnsknb, ali do sada nisam uspeo da pronađem nikakve korisne informacije.
Automatski prevedeno:
Lottie48
Dijamantski
pre 29 minuta
Da li neko zna ko je Hilakva London? Video sam da nekoliko ljudi pita, ali se to ne pojavljuje u traci za pretragu. To je jedna od retkih prodavnica koje još uvek tražim na osnovu transakcija iz prošle godine.
Ne mogu ovde da navedem imena, ali mogu da potvrdim da ako ste pratili depozite do kiparskih agenata za plaćanje, ne mogu da dobijem direktne kontakte, da li je vredno kontaktirati te kompanije koje su navedene kao njihovi sekretari. Uspeo sam da dobijem nekoliko povraćaja novca putem ove metode.
Automatski prevedeno:
Sarah222
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 1 minuta
Hej, misliš li na trgovce koji koriste Walletto? To su GMSKIS, BTGLDE, OWNRWALLET, REALMTIX, BITSENT, EXCURR, CRYPTOYEAH, RTNKS.
Dosta sam se prepirao sa njima oko ovoga, jer su u početku rekli da više nemaju nikakvu vezu sa većinom trgovaca, ali sam se odlučio i uključio Banku Litvanije. Trenutno pregovaramo. Obavestiću vas čim budem imao ishod! Nema brzih pobeda sa ovim stvarima.