Da li ste primili robu? Iznenađen sam što vam nisu dozvolili da obavite taj proces. Koliko je frustrirajuće, posebno kada neki od njih vrate novac, ali misle da je to slučajno.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Platinasti
pre 2 dana
Zdravo svima, još uvek pokušavam da razumem kako ljudi postupaju sa ovim opisima trgovaca i povraćajima novca.
Ako je neko nedavno imao uspeha da dobije povraćaj novca direktno od trgovca ili procesora plaćanja, možete li da podelite koji je to opis bio u pitanju i kako ste ih kontaktirali? Posebno me zanimaju slučajevi gde je banka odbila povraćaj novca.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Platinasti
pre 2 dana
Zdravo svima, da li je neko nedavno imao uspeha u direktnom radu sa XPate-om?
Video sam mnogo objava u kojima se kaže da ili ne odgovaraju ili poriču da su povezani sa određenim opisima trgovaca. Da li je neko zapravo dobio povraćaj novca od XPate-a ili je uspeo da dobije korisne informacije od njih o trgovcima koji stoje iza transakcije?
Automatski prevedeno:
LP2710
Lisa2
Platinasti
Lisa2
pre 2 dana
Imao sam informacije o mojim plaćanjima, ali ne i informacije o prodavcu / povraćaj novca / ništa do sada..
Automatski prevedeno:
Sutton
Kelly1234
Platinasti
Kelly1234
pre 2 dana
Zdravo Keli,
Takođe pokušavam da se nosim sa PLOP-om, svaka pomoć bi mi bila veoma zahvalna.
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Sutton
Dijamantski
Sutton
pre 2 dana
Ako imate bilo kakve informacije, možda bismo mogli da se udružimo da ih pronađemo?
Automatski prevedeno:
Sutton
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 2 dana
Zdravo xkboli
Da li biste mogli da mi pomognete oko Rogue Kit-a? Bio bih vam veoma zahvalan.
Automatski prevedeno:
Sutton
Kelly1234
Platinasti
Kelly1234
pre 2 dana
Naravno. Videla sam da je Heder rekla da će te kontaktirati... kakva radost
Automatski prevedeno:
XkBoii
Snowyhill84
Dijamantski
Snowyhill84
pre 2 dana
Da, znam da sam primio robu/mislim da nije onakva kakva je opisana. Bilo je i hiljade. Mislim da je zato što je u pitanju moja Barkli kartica.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Sutton
Dijamantski
Sutton
pre 2 dana
Samo im pošaljite imejl u kojem ćete reći da su uplate pogrešno kodirane i da ćete podneti zahtev za povraćaj sredstava. Oni ne odgovaraju, ali obično vraćaju novac.
Upravo sam podigao svoj novac istom karticom i nadao sam se da ću biti uspešan jer sam dostavio dokaz da sam ih kontaktirao i upario depozit u kazinu sa transakcijama na mom izvodu 🙈
Automatski prevedeno:
XkBoii
Snowyhill84
Dijamantski
Snowyhill84
pre 2 dana
Mislim da je to zato što je moja kreditna kartica, to je drugi tim za rešavanje sporova. Da li se isplati podneti formalnu žalbu - ima ukupno preko 150 transakcija i mislim da bih mogao da tvrdim da su pokvarili zaštitne mere na mom nalogu. Srećno druže 🙂
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Lisa2
Platinasti
Lisa2
pre 2 dana
Uspeo sam da odem direktno na Exingeno i Roguekit preko dve različite kartice, ali su obe ignorisale drugi zahtev za treću karticu uprkos istovremenom slanju zahteva.
Sa kojim bankama niste uspeli da dobijete povraćaj sredstava?
Monzo je direktno odbio, ali neko je ovde pokrenuo sporove u vezi sa aplikacijom i automatski mu je vraćen novac uprkos tome što su ih odbili.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 2 dana
I moja kreditna kartica takođe. Siguran sam da sam ovde pročitao da je neko uspeo. Sećam se jer sam podigao neke zahteve u martu i svi su odbijeni. Jesi li priložio dokaze?
Jesi li ih radio pojedinačno ili si ih tražio da urade grupu? Mislim da zavisi sa kim razgovaraš!!
Defo je podneo žalbu, nema šta da izgubi ako je ne podignu.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Snowyhill84
Dijamantski
Snowyhill84
pre 2 dana
Izvini, shvatio sam da sam već podneo formalnu žalbu, a oni nisu ništa uradili, lol. Ne znam da li da podnesem žalbu FOS-u. Uradio sam sve odjednom, mislim da je to bila moja greška.
Automatski prevedeno:
Sutton
Kelly1234
Platinasti
Kelly1234
pre 2 dana
Poslato
Automatski prevedeno:
Sutton
Snowyhill84
Platinasti
Snowyhill84
pre 2 dana
Zdravo,
Imate li kontakt podatke za rougekit? Bio bih vam veoma zahvalan.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Dijamantski
XkBoii
pre 2 dana
Pogledajte žalbe na kazino ovde, ako vas je kazino uprljao, npr. zaustavljanje isplata, ignorisanje zahteva za samoisključenje zbog problema sa kockanjem itd., možete podneti žalbu na veb stranici kazino gurua. kazino guru će kontaktirati kazino umesto vas i ako ne odgovore, onda će im se ovde smanjiti ocena (što će ljudima zabraniti da ih potencijalno koriste u budućnosti).
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Dijamantski
XkBoii
pre 2 dana
Niko nije ovde ranije pričao o njima? Jesi li tražio neki pravni savet?