Svi koji su dobili povraćaj sredstava dobili su ono što su želeli tako što su ovde dobili odgovore na svoja pitanja. Međutim, samo nekoliko ljudi deli svoja iskustva. Reč zajednica treba ponovo uzeti k srcu 😉
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Zlato
pre 2 godina
Nisam odgovorio jer ne mogu da pomognem tim kompanijama
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Loohis
Dijamantski
Loohis
pre 2 godina
Za kom trgovcu je ovo bilo?
Automatski prevedeno:
Fabito
Srebro
pre 2 godina
Još uvek čekam odgovor na svoju žalbu, @avuintura_online odbija da prihvati verifikacione fotografije, promenio je uputstva 30 puta i guru kazino, ne odgovara na moju žalbu i ne dodaje je na crnu listu, odnosno AVINTURA nastavlja krasti.
Automatski prevedeno:
Gojira7346
LizzieCG
Dijamantski
LizzieCG
pre 2 godina
Nisam siguran, izvini što ti ne mogu pomoći s tim
Automatski prevedeno:
Dustyd
KatzeisBack
Platinasti
KatzeisBack
pre 2 godina
Dobio sam jedno povraćaj sredstava za pikeleum i Finn art.io, Vintermads se istražuje i do sada je Chase banka odbila moj povraćaj za lunu.io, sve je išlo glatko dok nisam spomenuo lunu.io i oni su odmah odbili bilo kakvu tvrdnju rekavši to je u suprotnosti sa pravilima Mastercards povraćaja sredstava jer je to u vezi sa kockanjem, ovo je čudno jer je moj prethodni povraćaj sredstava bio uspešan iz istog razloga.
Automatski prevedeno:
Gojira7346
Dustyd
Dijamantski
Dustyd
pre 2 godina
Izgleda da Chase nije u skladu sa njihovom korisničkom podrškom, voleo bih da koristim svoj nacionalni nalog za depo jer bi to do sada bilo rešeno
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Zlato
pre 2 godina
Da li je neko ikada imao posla sa zinzipai-om?
Automatski prevedeno:
Dt100
Dustyd
Dijamantski
Dustyd
pre 2 godina
Find it crazi Pikeleum je refundiran. Napravili su lažne račune za moje depozite
Automatski prevedeno:
dvs7
Bronza
pre 2 godina
Zdravo, naručio sam povraćaj novca od trgovca i pitao svoju banku i oni su podneli žalbu Revolutu. Rekli su da će istražiti i da su mi blokirali Revolut naloge. Da li se ovo desilo još nekom????
Automatski prevedeno:
k93687435
Dustyd
Srebro
Dustyd
pre 2 godina
oni su scam alle bettingsider is falske . nije istina mnogo .
Automatski prevedeno:
k93687435
Srebro
pre 2 godina
oni su prevara
Automatski prevedeno:
KatzeisBack
Srebro
pre 2 godina
Revolut je zaglavljen u močvari provajdera kockanja, obrađujući uplate za kazina kao Revolut Pai. Shodno tome, tu ne možete očekivati veliku podršku 😉
Automatski prevedeno:
dvs7
Bronza
pre 2 godina
Da, znam, ali praktično svi moji depoziti su napravljeni kod Revoluta...
Automatski prevedeno:
KatzeisBack
dvs7
Srebro
dvs7
pre 2 godina
Tada možete reći zbogom svojim sredstvima osim ako vam platne usluge ne vrate novac.
Automatski prevedeno:
k93687435
Srebro
pre 2 godina
Hvala vam što ste kontaktirali naš tim za korisničku podršku.
Žao nam je što ovo pišemo na engleskom, ali trenutno nemamo dostupnog agenta koji govori norveški.
Razumemo da može biti frustrirajuće čekati povlačenje. Međutim, ponekad može potrajati malo duže zbog većeg obima posla. Vaše povlačenje bi trebalo da bude na završnoj fazi obrade. Hvala vam na razumevanju.
Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte support@Talismania.com ili putem ćaskanja uživo.
s poštovanjem,
Služba za korisnike
jeg venter ferdig med behandligsaken min fra 05.08. 2024, som dere vet behandligstiden tar 3-5 dager . TIl slut kan jeg si far jeg aldri pengene mine na bankonto.