Da li ste proverili da li je vaša transakcija za Alphastrike bila 3dSecured?
Pošto moju transakciju za Alphastrike nisam odobrio u mojoj Revolut aplikaciji, uspešno sam je vratio. Isto sa jednim za Gorivire SP
Primetio sam da kada odbijem početni depozit, zbog dodavanja dodatnih troškova ili troškova, kao i zbog čudnih naziva kompanija, ponekad pokušavaju ponovo bez odobrenja, a takođe i bez traženja 3dSecure odobrenja, odnosno odobrenja aplikacije/sms-a.
To je prvi i jedini koji sam uspeo da uradim u Revolutu, a pretpostavljam da sam u povraćaju sredstava napisao da nisam odobrio transakciju. Prvo sam dobio privremeni povraćaj novca, a onda je to završeno.
Isto sa Gorivire SP.
U osnovi, svaka transakcija koju 3dSecure nije odobrio trebalo bi da bude prilično laka za povraćaj.
Možda je olakšano jer nisam podizao novac u kockarnicama, ali ne mogu biti siguran.
Nadajmo se da više ljudi uspeva da povrati više sredstava od Gorivire SP-a, što je više povraćaja sredstava, više obaveštenja dobijaju Visa i MC.
Sada mislim da sam blokiran u svim dostupnim mrežama kazina nakon ova dva, tako da se nadam da više nema padanja. Moji troškovi kockanja su mali, od 50 do 100 evra odjednom, tako da nema velike razlike, ali pad vagona je i dalje dosadan.
Automatski prevedeno: