Ok. Proverio sam svoje imejlove kod kashe i prvo su me pitali za bankovni izvod koji sam poslao. Tada nisam ništa čuo od njih, nikakav odgovor, ali jutros je novac bio na mom računu u banci, oko 1000 evra.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
makelios6
Platinasti
pre 1 godinu
Bio bih veoma zahvalan ako neko zna gde mogu da pošaljem e-poruku dole navedenim dilerima kunava i PNMM za povrat novca
Daje mi nadu, bio sam u kontaktu sa kashom otprilike mesec dana u vezi sa ovim i BP novčanik traži dodatne informacije, najnovije KIC dokumente pa se nadam da ću uskoro videti svoj povraćaj!
Uspeo sam da dobijem povraćaj sredstava putem svoje kreditne kartice, ali nisam imao sreće sa debitnom karticom (Starling banka). Da li ste imali uspeha u podizanju povraćaja sredstava za debitne transakcije?
Nathan
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Platinasti
pre 1 godinu
Da li je većina ljudi na ovoj temi krenula putem povraćaja sredstava? Da li je neko zaista imao uspeha sa kazinom koji je refundirao pogrešno uzete depozite. odnosno sa vaše kreditne kartice. Samo korisnici u Velikoj Britaniji.
Automatski prevedeno:
nathanphillips9
Platinasti
pre 1 godinu
Izvinite zbog neželjene pošte. Da li je neko imao kontakt sa ovim transakcijama:
Da, iako bolno otegnuto ćaskanje/poziv uživo sa Čejsom, uradili su to za mene iako su Mastercard i nastavili su da pričaju o kockanju, ali nakon što su im rekli da to nisu konačno počeli.
Samo čekam da barclaicard (kreditna kartica) završi nešto u nadi da će sve proći, ali opet pokušavam da objasnim da VISA to dozvoljava pošto su netačni kodovi oduzimalo mnogo vremena, nadajući se da će kredit odmah izvršiti, a ne 15 dana koje je osoba rekla to bi na telefonu
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Banka je iskopirala debitnu karticu od oko 35 do sada, samo su dve izgubljene sa kreditnom karticom i debitnom pošto su prošli kao transfer novca ne mogu da povrate ove još uvek imaju oko 50 plus debitna kartica na čekanju da su dve neuspele
Odlična vest, gledajući pritužbe banke da je ombudsman poništio to je zato što banka odbija da ih obradi. Malo je verovatno da će ove kompanije osporiti povraćaj sredstava jer bi morale da priznaju da su delovale nezakonito.