NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 189)

od kirekin
|
2.098.574 pregleda 14.489 odgovora |
1...188 189 190...787
Dodajte post

Ažuriranje mog slučaja: ombudsman je u kontaktu sa Chase-om, oni ih pitaju za detalje, i tražili su od mene moje detalje o situaciji, još uvek čekaju odgovor od mastercard-a, ali su ga eskalirali svom relevantnom timu. Chase banka nije bila od velike pomoći jer su im bili potrebni dani da mi pošalju adrese e-pošte itd. da pošalju dokaze, a zatim su odbili moj prvobitni spor, a onda kada sam ga ponovo otvorio, odbili su ga ponovo u roku od sat vremena uprkos tome što je dokazima trebalo mnogo više vremena da prođu, samo izgledalo je kao da to žele sa svog stola da tako kažem.

koristili su dobavljače trećih strana i pogrešno kodirali svoje transakcije kao MCC 5816. DIGITALNA ROBA: IGRE umesto MCC 7995 koji je kockanje, pored toga što ne plaćaju jer nisam u njihovoj jurisdikciji (zabranjeno im je da posluju klijentima u UK) , uprkos tome što su mi dozvolili da se prijavim i odobrili KIC.

(moj spor je sa goldenbet/santeda international bv)

Automatski prevedeno:

Interesuje me da vidim kako će ovo ispasti! Razmišljam da se i sam obratim ombudsmanu. Da dobijem sve što mogu nazad iz svih santeda kazina. Samo sam ikada uspeo sa zimom od goldenbet-a. Obaveštavajte nas sve o tome šta se dešava 🙂

Automatski prevedeno:

zdravo,

kontaktirao sam ombudsmana. Poslao sam sve kazino "Priznanice" koje sam dobio od kazino podrške. Napisao je da ću dobiti odgovor za 30 dana.

bilo je 30.07.2024, da sačekam ili je bolje da mu pišem? Ili bi trebalo da bude 30 radnih dana? 😅

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post
Anonymized840 je izbrisao post

Nisam, to je preko moje banke

Automatski prevedeno:
Anonymized840 je izbrisao post

Da li neko ima šablon koji treba da pošalje vašoj banci/kompaniji za izdavanje kreditne kartice u kome objašnjava vašu zavisnost od kockanja i netačne šifre trgovaca, npr.

Automatski prevedeno:
LizzieCG

Mislim da ova veza ima šablone na: https://ekclusive-icicle-e54.notion.site/Refunds-8dbe7bee16854c0b92dd5e8ba21a9890

Automatski prevedeno:

zdravo,

Mnogi veruju da su u ombudsmanu našli veliku „sreću" i da će on sada za njih da se pobrine za sve ostalo, ali nije tako.

Ombudsman proverava da li je banka pogrešila; banka nije u obavezi da izvrši povraćaj sredstava. Ovo važi samo ako su detalji kartice poznati trećim licima, u kom slučaju banka mora da reaguje; u svim ostalim slučajevima nema obaveze. Često citirana tačka 12.8 iz VISA-e bi možda mogla da funkcioniše, ali vidim šansu od 20%.

Bilo bi sjajno kada bih mogao da učestvujem u ilegalnom kockanju sa lažnim kodovima i onda ih jednostavno vratim, kockajući se bez ikakvog rizika.

Ombudsman će proveriti da li su transakcije verifikovane; ako jeste, banka je izvršila svoju dužnost.

Sve ostalo je privatni spor, a banka to ne mora da nadgleda. Čak i ako je ombudsman rekao da banka mora da izvrši povraćaj sredstava, ne mora to da uradi, ombudsman nije pravno obavezujući. I nisu mi poznate odluke raznih zemalja koje idu u korist igrača; imaju tendenciju da odlučuju protiv igrača.

Igrač je odgovoran za svoja plaćanja karticom, a ne banka. I šta više, prikrivanje MCC-a je pomalo siva zona. Do sada nijedan sud nije doneo odluku o tome, prema VISA-i je to očigledno zabranjeno, a Mastercard ovo nije komentarisao, samo u štampi.

Ne znam ko je to napisao, ali neko je pokušao da kontaktira Mastercard. Ne očekujte mnogo, Mastercard ne komunicira sa vlasnicima kartica, ovo je samo poruka koju šalju iz ljubaznosti, na odgovor možete čekati večno. Oni ovo ne komentarišu.

Bolje je uložiti svoju energiju da se oslobodite kockanja nego da smetate ombudsmanu. Čak i da vam je odgovorio, to nikako nije „dobar znak" – ombudsman radi svoj posao. Verovatno je već obradio još 234 slučaja u vezi sa kockanjem i samo čeka odgovor banke, ako do njega uopšte dođe 😉

Ne napadam nikoga ovim postom, samo opisujem svoje gledište, zasnovano na sopstvenom iskustvu i istraživanju.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Ovde ima mnogo lažnih izjava.. Pokušao bih da izbegnem ovakve izjave osim ako niste uradili sva neophodna istraživanja u različitim jurisdikcijama na koje se pozivate.

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

U Velikoj Britaniji zabranjene su transakcije kreditnim karticama koje se koriste za kockanje. Dakle, pogrešan MCC je od vitalnog značaja za to da li je transakcija propuštena ili blokirana. Nisu banke krive što je propušteno, ali je u okviru njihove zaštite klijenata da podignu povraćaj sredstava u ovom slučaju i pozivam ljude da odu kod ombudsmana ako njihova banka odbija povraćaj sredstava.

Pored toga, nezakonito je da kazino koji radi bez dozvole za kockanje izdate u UK prihvata igrače iz UK.

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

DRN-4400536 i DRN-4443965

Guglajte ih pre nego što date netačnu izjavu.

Problem je u tome što banke kažu da neće vratiti naplatu, što je lažno, kada se pokrene povraćaj sredstava, onda su šanse da se ove kompanije vrate veoma male.

Mnoge banke u Ujedinjenom Kraljevstvu odbijale su da deluju i ombudsman im govori da deluju odmah ili da same budu odgovorne prema ovim odlukama.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
KatzeisBack

On mi još uvek pomaže čak i nakon što ih je vratio jer želi da sve to vratim, pa možda samo tvoja sreća koga ćeš dobiti?

Automatski prevedeno:
n4t7wsrz2w

Bez nagazivanja na prste uvek imate jednostran pogled, drugi zakoni dolaze u obzir. Imate tunelsku viziju bez fokusiranja na druge činjenice. Ako ima mnogo lažnih izjava, zašto se ombudsman uvek odlučuje protiv igrača ili banke odbijaju povraćaj sredstava?

• Ako davalac usluga kockanja nudi svoje usluge nelegalno, nezakonito je i učešće, moguće kršenje zakona zbog učešća u ilegalnom kockanju. Možete izgubiti sva prava zbog sopstvenih nezakonitih radnji, svesno ili nesvesno.

• Pranje novca: Sva plaćanja, bez obzira da li je šifra zamagljena ili ne, su nezakonita. Možete izgubiti sva prava sopstvenim nezakonitim radnjama, svesno ili ne.

• Mastercard/VISA isključuje povraćaje sredstava u vezi sa kockanjem bez obzira da li je kod bio sakriven ili ne. Uplata primljena u kazinu, sredstva su kreditirana. Odbijanje čak i sa netačnim kodom

• Poštujte odredbe i uslove banaka; nezakonite svrhe su obično zabranjene, kao i plaćanja vezana za kockanje. Zabranjeno je i pranje novca.

• Pridržavajte se važećih zakona: Zakon o pružaocima platnih usluga koji se odnosi na ovlašćena plaćanja, ovlašćena plaćanja su obično neopoziva plaćanja kreditnom karticom i bankovnim transferima, sa izuzetkom plaćanja karticama. Povrat samo u slučaju očigledne prevare, špijuniranja podataka o kartici, usluga nije pružena (veoma upitno u slučaju kockanja pod lažnim kodom)

• Kreditne kartice služe kao zamena za gotovinu; kada bi uplate mogle da se ponavljaju tako lako, ceo sistem plaćanja bi bio beskoristan.

Ne branim provajdere, ali provajderi i dalje postoje jer ih svi plaćamo. Neki to rade iako znaju da je to nezakonito jer su već imali iskustva, drugi to rade nesvesno.

A za neke je postao nacionalni sport da se kockaju u kazinu, a zatim naplaćuju nazad uplate modifikovanim kodom jer nisu pobedili.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Banka mi je rekla da novac čak i ne ide na račun kompanije, već na račun jednog lica! njegovi lažni sajtovi nemaju šanse za pobedu i ako osvojite veliki oni se ne isplaćuju!

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Ova ilegalna kazina haraju ljudima sa problemima. Da mnogi ljudi ovde nisu imali problema na prvom mestu, ne bi deponovali na ovim sajtovima, jer bi koristili kazina sa sedištem u UK, ali očigledno smo svi koristili blokove kako bismo bili sigurni da ne možemo da uplatimo na ovim sajtovima a ovi ofšor kazina samo brišu problematične kockare iskorišćavajući nedostatke u finansijskom sistemu.

Siguran sam da bi 99% ljudi ovde priznalo da verovatno imaju/imali problem sa kockanjem, ali su pokušali da uvedu mere kako bi bili sigurni da ne mogu da se kockaju...

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Moje gledište nije jednostrano jer nisam izneo stav.

Ja sam samo rekao da dajete lažne izjave koje obmanjuju, što jeste.

npr. Ombudsman nije pravno obavezujući - da ovde u UK jeste.

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Banka je rekla da neće na k kazino sajt, već na nečiji lični nalog na lažnim sajtovima sa nameštenim igrama i ako dobijete velike, ne isplaćuju samo male pobede da bi vas uvukli!

Automatski prevedeno:

Postoji više razmatranja:

Ako se koriste ispravni kodovi, blokiranje kockanja ili zabrana kockanja u slučaju UK kreditne kartice bi to zaustavili.

Korišćenje pogrešnog koda za zaobilaženje zakona Velike Britanije je pranje transakcija, problem je dvostruk, banka odbija povraćaj sredstava, ombudsman kaže da to ne treba da odbijate.

Sledeći deo povraćaja je počeo, ali ga je trgovac osporio, ovo je mesto gde ombudsman može reći da nije moj problem, ali ključna stvar koja nedostaje je da čak i nateraju neke banke da dozvole povraćaj sredstava.

Takođe, ovo nisu kockarske transakcije prema kodu, tako da je tačka oko Visa/mastercard da se ne mogu osporiti kockarske transakcije lažna, možda bi se primenila ako bi koristili ispravan kod i vi pokušali povraćaj sredstava.

Automatski prevedeno:

Vintermads su mi se vratili i rekli da im je potrebno 2-3 nedelje da istraže. Da li su drugi morali da čekaju ovoliko? Možda se samo sporim sa svojom bankom.

Automatski prevedeno:
1...188 189 190...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti